obchodné

Ako otvoriť obchod s prírodnou kozmetikou

Ako otvoriť obchod s prírodnou kozmetikou

Video: Rozhovory s Vejou- Prírodná kozmetika 2024, Júl

Video: Rozhovory s Vejou- Prírodná kozmetika 2024, Júl
Anonim

Prírodná kozmetika je dnes veľmi žiadaná. Môžete sa pripojiť k módnej vlne ponúknutím fanúšikov prírodného mydla, krémov a šampónov v obchode, kde si môžu kúpiť všetko, čo potrebujú. Hlavnou vecou je výber správneho sortimentu a stanovenie primeraných cien.

Image

Budete potrebovať

  • - registrovaná IP alebo právnická osoba;

  • - franšízová dohoda;

  • - personál;

  • - obchodné vybavenie.

Návod na použitie

1

Vyberte si vhodné miesto. Môžete otvoriť malý obchod so samostatným vchodom alebo oddelenie vo veľkom nákupnom centre. Druhá možnosť je výhodnejšia - v obchodnom centre je dostatok potenciálnych kupcov, čo znižuje náklady na reklamu.

2

Zvážte kúpu známej franšízy značiek. Franšízor sa potom postará o všetky problémy so zabezpečením obchodu s tovarom. Postará sa o reklamu, vybavenie, ponúkne vám firemnú identitu, hotové označenie a meno. Niektoré spoločnosti dokonca priraďujú ku každému franšízantovi osobitného manažéra, ktorý mu pomáha pri podnikaní. Potrebujete iba najať zamestnancov a sledovať obchod, pravidelne platiť dohodnuté licenčné poplatky.

3

Nechcete sa obmedzovať na štandardný sortiment jednej značky? Vytvorte si to sami. Nákup výrobkov od výrobných spoločností alebo distribútorov zastupujúcich zahraničné firmy. Prírodné kozmetické obchody sa najčastejšie spoliehajú na kúpeľné výrobky - mydlá, šampóny, sprchové gély, šumivé gule, peny a soli. Do tohto sortimentu môžete pridať ošetrujúcu a dekoratívnu kozmetiku, prírodné oleje, ako aj domáce potreby - všetky druhy sáčkov, pomandrov a ďalšie.

4

Preskúmajte ponuku obchodov, ktoré už v tomto žobráku pracujú. Ponúknite širšiu ponuku, doplňte ju o bonusy pre zákazníkov. Pridajte vzorky v malom balení, darčekové sady rôznych cenových kategórií, zorganizujte predaj so značnými zľavami. Prírodná kozmetika je rýchlo sa kaziaci výrobok, ktorý by nemal ležať na pulte.

5

Kúpiť vybavenie. Obchody, ktoré predávajú prírodné produkty, sú zvyčajne vybavené otvorenými policami vyrobenými z prírodného dreva alebo tvrdeného skla. Poskytovať voľný prístup k tovaru - kupujúci by mali byť schopní vyhodnotiť finančné prostriedky, prečítať si ich zloženie, cítiť ich. Do predajnej oblasti vložte dostatok testerov. Časť kozmetiky môže byť usporiadaná do drevených a prútených krabíc a skriniek, ktoré sa umiestňujú na dlhé stoly v strede haly.

6

Nájomcovia. Jeden konzultant v hale nebude stačiť. V ideálnom prípade budete potrebovať tri až štyri predajkyne za smenu. Tovar na policiach musí byť chránený pred krádežou a každý prihlásený kupujúci by mal byť so sortimentom oboznámený. Trénujte predajcov - musia sa dobre oboznámiť so svojimi výrobkami a kozmetikou všeobecne.

Súvisiaci článok

Takáto užitočná prírodná kozmetika

Odporúčaná