Druhy činností

Ako otvoriť obchod s riadom

Ako otvoriť obchod s riadom

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Dnes je služba starej mamy bielym hrachom nahradená rôznymi červenými, čiernymi, pruhovanými a kvetinovými pohármi a taniermi pôvodnej podoby. Mnoho ľudí chce dať zvyčajnej potrebe jedla určitý elitársky vzhľad. Spolu s rastúcou popularitou krásneho a praktického riadu vyhrievaného televíziou a lesklými časopismi robí z tohto riadu jeden z najziskovejších.

Image

Návod na použitie

1

Pri výbere sortimentu uprednostnite biele riady. Každé jedlo na takýchto jedlách vyzerá nádherne. Pri príprave stola vám také misky umožnia používať rôzne farby obrúskov, obrusov atď. Priehľadné jedlá sú tiež neustále žiadané. Najskôr je však lepšie experimentovať s rôznymi dizajnérskymi prácami, pretože môžete neúspešne investovať. Pokiaľ ide o materiál, uprednostňujte porcelán: kombinácia vysokých estetických vlastností a hygienických ukazovateľov, ako aj vynikajúca tepelná vodivosť zaistia stabilný predaj tovaru z tohto materiálu. Okrem toho je Čína veľmi žiadaná ako reklamné médium. Veľké spoločnosti kupujú veľké biele porcelánové šálky v obrovských dávkach, aby na ne dali svoje logo a použili ich ako firemné darčeky. Najoptimálnejším sortimentom pre predajňu riadu bude dostupnosť jedál na servírovanie a varenie, ako aj darčekového tovaru.

2

Pri otváraní riadu je veľmi dôležité, aby nedošlo k chybe s jeho umiestnením. Miestnosť môže byť samostatná alebo oddelenie v nákupnom centre. Plocha stolového riadu závisí od ponúkaného sortimentu, ale minimálne 50 - 60 metrov štvorcových.

3

Nadviazať kontakt s dodávateľmi. Je lepšie a pohodlnejšie s nimi priamo pracovať, pretože spolu s výrobkami, ktoré poskytujú na obchodné účely, profesionálnym. Majte na pamäti, že zahraniční výrobcovia pracujú iba na predplatenej báze.

4

Jedným z hlavných faktorov úspechu je personál. Zamestnanci musia byť školení nielen o technikách predaja, ale aj o špecifikáciách výrobkov. Pre malý obchod s rozmermi 50 - 60 metrov štvorcových budete potrebovať šesť predajcov. Dajte prednosť očarujúcim, atraktívnym, pripraveným, vzdelaným jedlám, schopným a milujúcim variť kandidátov. Najlepšími zamestnancami budú ženy stredného veku, pretože kupujúca na podvedomej úrovni jej uverí viac.

5

Postavte sa pred konkurenciu iba zlepšením kvality produktu a zavedením vernostného systému pre zákazníkov. Hlavným tajomstvom úspechu v stravovacích službách je spätná väzba od kupujúceho a jeho túžba vrátiť sa znova. Keď človek získa jeden kvalitný produkt, príde a dá ho vedľa iných vecí. Objaví sa mu myšlienka, všetko sa musí zmeniť. Na udržanie tohto spojenia blahoželáme stálym zákazníkom k sviatkom a využívaniu propagačných akcií.

Odporúčaná