obchodné

Ako otvoriť obchod v Ufa

Ako otvoriť obchod v Ufa

Video: Plus500 Trader's Guide | What is CFD Trading? 2024, Júl

Video: Plus500 Trader's Guide | What is CFD Trading? 2024, Júl
Anonim

Neustála hospodárska súťaž a výdavky na vlastné zdroje sú hlavnými, nie však jedinými problémami, ktorým bude každý začínajúci podnikateľ určite pri otvorení obchodu v Ufa čeliť.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte miesto, kde sa bude obchod nachádzať. Je potrebné poznamenať, že ak ho umiestnite do stredu, poskytne viac ako 50% zisku. Spravidla môže byť mesačný príjem 50 - 60 000 dolárov, takže si napríklad môžete prenajať izbu v obchodnom dome "Central", ktorý sa nachádza na adrese: ulica Tsyurupy, dom 97.

2

Vyberte si izbu pre budúci obchod v Ufa. Približne 90% celkovej plochy by malo byť obsadených obchodným minimom. Zvyšných 10% tvoria kancelárske priestory a sklady.

3

Vytvorte plán obchodného dna. Spravidla je lepšie vytvoriť aspoň tri oddelenia: pre malý, stredný a veľký tovar. To umožní zákazníkom rýchlo vybrať produkt, ktorý potrebujú.

4

Urobte odhad nákladov na opravu miestnosti. Ak je množstvo peňazí obmedzené, nemali by ste venovať osobitnú pozornosť výzdobe interiéru. Skúsení podnikatelia si všimli, že nakupujúci nenavštívia svoj obchod, ak to vyzerá príliš draho.

5

Začnite zbierať dokumenty. Podajte žiadosť o registráciu jednotlivého podnikateľa, ubezpečte ho o notárskej verejnosti, zaplatte poplatok. Na otvorenie obchodu budete potrebovať aj potvrdenie o štátnej registrácii ako právnickej osoby, Goskomstatove kódy, zmluva o zbere odpadu, uzatvorenie Rospotrebnodzor a štátny požiarny dozor.

6

Obchod často navštevujú zamestnanci požiarnych a daňových inšpektorátov, ako aj rôzne spoločnosti, ktoré chránia práva spotrebiteľov. Preto je veľmi dôležité dobre sa pripraviť na ich príchod. Získajte pokladňu, hasiace prístroje a knihu za hotovosť. Venujte pozornosť rohu kupujúceho.

7

Nakúpte potrebné obchodné vybavenie pre budúci obchod. Spravidla je pre každé oddelenie iné. V prvom rade je to kvôli špecifikám produktu. Napríklad si ju môžete kúpiť v spoločnosti Ufa kontaktovaním spoločnosti MDM Service, ktorá sa nachádza na ul. Električka, 2/3 (TC "Plachta", 4. poschodie).

8

Poskytovanie reklamy. Napríklad môžete kontaktovať agentúru ART v Ufe, ktorá umiestňuje rôzne informácie na vonkajšie panely. Nachádza sa na ul. Liberty, 88/1.

Odporúčaná