obchodné

Ako otvoriť dielňu na opravu domácich spotrebičov

Ako otvoriť dielňu na opravu domácich spotrebičov

Video: Dvere práčky nemožno otvoriť. Ako mám dvere odomknúť? 🤔 2024, Júl

Video: Dvere práčky nemožno otvoriť. Ako mám dvere odomknúť? 🤔 2024, Júl
Anonim

Vykonanie opravy domácich spotrebičov online bude prínosom predovšetkým pre najskúsenejších majstrov, ktorí o tejto práci vedia veľa a sú praktickí. Šanca na prežitie a získanie príjmu z vašej zručnosti bude vždy k dispozícii univerzálom, ktoré sa zaviažu opraviť najrôznejšie vybavenie ktorejkoľvek spoločnosti, zatiaľ čo spolupráca s konkrétnou výrobnou spoločnosťou v deviatich z desiatich prípadov je nerentabilná.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť rozdelenú na dielňu a recepciu;

  • - súbor zariadení zapojených do práce;

  • - základňa dodávateľov komponentov pre domáce spotrebiče;

  • - Jeden alebo dvaja sprievodcovia na dokončenie objednávok.

Návod na použitie

1

Vybavte miesto na prijímanie objednávok na opravu - ak je už opraváreň k dispozícii, je vhodné prijímať objednávky na rovnakom mieste, kde ich potom budete plniť. Seminár môžete vytvoriť doma aj v malej pivnici vo viacpodlažnej budove. V mieste prijatia objednávok by mala byť pevná linka, pretože zákazníci niekedy zavolajú skôr, ako k vám prídu osobne, aby zistili podrobnosti.

2

Vyberte si všetko potrebné vybavenie pre prácu, riadené vašimi skúsenosťami a aké druhy práce sú najviac požadované. Musíte si kúpiť akékoľvek profesionálne vybavenie, počnúc špecifickou praxou - obvykle každý pán sám vie dokonale, čo môže potrebovať. Preto je najlepšie najprv získať nástroje, ktoré potrebujete, aby ste špecificky pracovali, a potom získať nové, po konzultácii s ostatnými majstrov, ktorých budete priťahovať pre prácu vo vašej dielni.

3

Zhromaždite databázu dodávateľov náhradných dielov a príslušenstva pre tie typy domácich spotrebičov, ktoré opravíte. Pokúste sa získať prístup k viacerým dodávateľom častí toho istého profilu naraz - nemali by ste mať žiadne prerušenia pri získavaní potrebných komponentov, inak bude ťažké konkurovať iným blízkym dielňam. Jedným z faktorov, ktorý je pre zákazníkov veľmi dôležitý, je rýchlosť, s akou dokončíte objednávku na opravu jedného alebo druhého typu zariadenia.

4

Nájdite medzi svojimi priateľmi jedného alebo dvoch špecialistov, ktorí môžu tvoriť tím remeselníkov a pomôžu vám pri plnení objednávok. Najlepšie je mať v dielni zastúpené majstrov špecializujúce sa na rôzne oblasti (zvukové a obrazové vybavenie, chladničky, žehličky a iné elektrické spotrebiče atď.). Ak chcete prijímať objednávky telefonicky, môžete použiť jednu z vašich príbuzných (aby sa majstri nemuseli neustále rozptyľovať prácou so samotnými klientmi).

Odporúčaná