Druhy činností

Ako otvoriť knedľový obchod

Ako otvoriť knedľový obchod
Anonim

Knedle boli a zostávajú vyhľadávaným produktom v našej krajine. Rusi ich milovali už mnoho desaťročí a takmer to sami prestali robiť. Ak teda chcete otvoriť ziskový podnik, môže to byť knedľový obchod.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si miestnosť pre knedľovú dielňu. Prísne sa ubezpečte, že spĺňa všetky požiadavky SES a hasičského zboru.

2

Zaregistrujte sa na daňovom úrade ako samostatný podnikateľ.

3

Kúpte si potrebné vybavenie a doplnky do knedľovej dielne - miešačky cesta, korčule na cesto, mlecie stroje, mlynčeky na mäso, knedle, baličky, zalepovače tašiek.

4

Vyhľadajte kvalifikovaný personál. Každý by mal mať zdravotné knihy.

5

Porozmýšľajte o recepte svojho produktu. Knedle sú malý kúsok mletého mäsa zabalený do cesta. S testom nebudú žiadne ťažkosti. Hlavná vec je, že je elastická a nelepivá. Ale musíte sa pohrať s mletým mäsom. Aké korenie pridať, korenie - rozhodnete sa. Otvorte kuchárske knihy a starostlivo zvážte všetky možnosti. Je možné, že prídete s niečím vlastným a váš produkt bude vrcholom. Hlavná vec je, že náplň by nemala byť rovnomerná, príliš suchá alebo viskózna. Pamätajte, že mleté ​​mäso a múka musia spĺňať všetky hygienické požiadavky.

6

Rozšírte svoj sortiment. Prečo nevyrábať knedle? Podstata je rovnaká - náplň zabalená do cesta. Ako náplň môže slúžiť kapusta a zemiaky a tvaroh. Môžete si tiež pripraviť manti, khinkali, pasties.

7

Sledujte kvalitu výrobkov. Ak chcete dlhodobo získať oporu na trhu, musíte si vážiť svoju povesť. Aby ste to dosiahli, neustále sledujte kvalitu východiskových materiálov - múky a mäsa. Prísne monitorujte dodržiavanie receptu, celého procesu.

8

Vytvorte si dobré a nezabudnuteľné meno pre knedle. Použite techniku ​​brainstormingu. Zhromaždite štyroch až sedem ľudí a napíšte všetko, aj tie najšialenejšie nápady, a potom vyberte ten najlepší.

9

Zavolajte do všetkých hlavných supermarketov a obchodov s potravinami vo vašom meste a pokúste sa ich prostredníctvom nich predávať. V najextrémnejšom prípade môžete svojich predajcov umiestniť na niekoľko trhov a predávať svoje knedle. Môžu byť ponúkané aj v jedálňach, kaviarňach a reštauráciách, ktorých doba návratnosti je približne 4 mesiace. Mali by ste však vziať do úvahy aj čas potrebný na ladenie práce dielne a dosiahnutie maximálnej produktivity, tj približne 6 mesiacov po otvorení dielne knedľa môžete dosiahnuť čistý zisk.

knedle

Odporúčaná