obchodné

Ako otvoriť zastúpenie

Ako otvoriť zastúpenie

Video: Montovaný bungalov Largo 85 - ModerneDomy.sk zastúpenie RD Rýmařov 2024, Júl

Video: Montovaný bungalov Largo 85 - ModerneDomy.sk zastúpenie RD Rýmařov 2024, Júl
Anonim

Rozšírenie vášho podnikania logicky vyplýva z otvorenia obchodných zastúpení spoločnosti. To si vyžaduje obrovské množstvo plánovania a práce. Zrejmé kroky, ako napríklad nájdenie kancelárie a personál, sú transparentné pre všetkých, stále však existuje veľa úloh, ktoré treba vyriešiť pri otvorení zastupiteľskej kancelárie.

Image

Budete potrebovať

  • Kancelárske priestory

  • Podnikateľský plán

  • Zamestnanci

Návod na použitie

1

Pri otvorení zastupiteľského úradu si najprv preštudujte činnosti konkurentov na novom mieste. Nezabudnite zistiť, ako uspokojujú produktové potreby vašej cieľovej skupiny, či miestni ľudia potrebujú vaše služby.

2

Napíšte podnikateľský plán na otvorenie zastúpenia. Stanovte si ciele podnikania zastúpenia, aké výsledky je potrebné dosiahnuť, aby ste odôvodnili investíciu, v akom časovom rámci.

3

Nájdite miesto pre zástupcu kancelárie. Môžete si ho prenajať - je to najrýchlejšia možnosť. Nákup kancelárskych priestorov na vlastníctvo má zmysel, ak sa vám podarí nájsť objekt, ktorý spĺňa všetky vaše požiadavky a je ideálny na reprezentáciu. Existuje však riziko prekročenia vášho rozpočtu.

4

Premýšľajte nad firemným štýlom vašej zastupiteľskej kancelárie, nastavte pracovný čas a rozvíjajte funkčnosť zamestnancov. Vybavte kanceláriu reprezentatívnej kancelárie počítačmi, kancelárskym vybavením a všetkým potrebným pre túto prácu.

5

Naplánujte si efektívnosť svojej kancelárie. Ak chcete začať, zamerajte sa na plnenie krátkodobých cieľov. Naplánujte si číselné ukazovatele, ktoré musíte dosiahnuť: počet prilákaných zákazníkov, predaj atď. Prijmite minimálny počet zamestnancov. Vyškoliť nových zamestnancov. Začať prácu zastúpenia a pravidelne monitorovať vykonávanie plánu.

Odporúčaná