nepopulárne

Ako otvoriť psí salón

Ako otvoriť psí salón

Video: LPS PSÍ SALÓN 2024, Júl

Video: LPS PSÍ SALÓN 2024, Júl
Anonim

Kozmetický salón pre zvieratá je relatívnou novinkou ruského trhu a rýchlo získava na popularite. Najčastejšie sem prichádzajú psi, ktorí sa zúčastňujú výstav. Ale veľa majiteľov domácich zvierat, ktorí nepožiadajú o tituly, chce tiež vidieť svojich miláčikov krásnych a udržiavaných. Okruh návštevníkov vášho salónu môže byť veľmi široký za predpokladu, že svoju firmu organizujete správne od samého začiatku.

Image

Návod na použitie

1

Nájdite vhodnú izbu. Skúste sedieť vedľa klubu psov alebo obľúbenej veterinárnej kliniky. Môžete sa stať pre tieto organizácie nie konkurentom, ale užitočným partnerom, a tiež ušetríte na reklamnej propagácii salónu. Môžete si vytvoriť špecializovaný salón, ktorý prijíma iba psy, alebo môžete poskytovať služby aj iným zvieratám, najmä mačkám.

2

Môžete uzavrieť partnerskú dohodu s majstrami mastných rúk (špecialistami na zrážky a starostlivosť o vlasy). Poskytujete im pohodlnú izbu s profesionálnym vybavením a zdieľajú s vami príjmy. Percentuálny podiel závisí od zručnosti výrobcu polyméru. V kabíne pracuje dosť dobre dvoch remeselníkov.

3

Otváracie hodiny závisia od želania klienta. Vzhľadom k tomu, recepcia je na základe dohody, môžete si naplánovať program vhodný pre klientov a majstrov. Napríklad cez víkendy môže byť zaťaženie maximálne a počas týždňa môže salón pracovať pol dňa alebo aj menej.

4

Vybavte pracovné príležitosti. Budete potrebovať strihy na vlasy, umývadlo, zastrihovač, sušiče vlasov, sušiacu komoru, sadu kefiek, ručné zastrihávače, hrebene a nožnice. Doplňte profesionálnu kozmetiku - šampóny, kondicionéry na vlnu, farby, stylingové výrobky. Drobné vybavenie a kozmetiku si môžete kúpiť sami, alebo dať groomerom príležitosť pracovať s vlastnou sadou nástrojov a nástrojov.

5

Zvážte zavedenie ďalších služieb, ako je výroba a predaj odevov pre psov. Väčšina obchodov so zvieratami ponúka štandardný sortiment. Môžete ponúknuť niečo neobvyklé - špeciálne šaty, šaty a kombinézy na prehliadky, na mieru, značkové kabelky a ručne vyrobené obojky. Adresa súkromných majstrov - tovar z nich možno vziať na predaj.

6

Od prvých dní práce aktívne propagujte svoj salón. Vytvorte si svoj vlastný web, na ktorom môžete uverejňovať informácie o službách, cenníku, oznámeniach o nadchádzajúcich udalostiach. Tlačte vizitky salónu a distribuujte ich na výstavách psov a veterinárnych klinikách. Aktívne komunikujte s majiteľmi čistokrvných psov a majiteľmi chovateľských staníc, zaregistrujte sa na tematických fórach miest. Uistite sa, že názov vášho salónu je známy všetkým potenciálnym zákazníkom.

Odporúčaná