obchodné

Ako otvoriť sieťový obchod

Ako otvoriť sieťový obchod

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Sieťový obchod môžete otvoriť aj s malým počiatočným kapitálom a bez výrazného podnikateľského talentu. Takéto predajne sa otvárajú na základe franšízovej dohody na základe úspešného a výnosného obchodného plánu.

Image

Návod na použitie

1

V Amerike tvoria franchisingové obchodné reťazce asi 50% z celkového počtu. Franchising je v skutočnosti prevod čiastočných práv na používanie značky a obchodného nápadu franšízantom v prospech franšízanta za určitý poplatok alebo percento zisku. Prenajímate si obchodné meno alebo ochrannú známku od niekoho, kto na ne vlastní všetky práva.

2

Zrejmé výhody otvorenia obchodného reťazca sú: propagácia značky, zaručené kvalitné dodávky, žiadne reklamné náklady (keďže spoločnosť je už na trhu populárna), ako aj nízka úroveň podnikateľských rizík.

3

Ak chcete otvoriť obchodný reťazec, ktorý vám prinesie pravidelný príjem, najprv určte najúspešnejšiu spoločnosť vo vami vybranej predajnej oblasti. Nech je to svetoznáma značka oblečenia alebo jediné oficiálne zastúpenie výrobcu notebookov v regióne

Hlavná vec je, že ste spokojní s podmienkami franšízy a dobou úplnej návratnosti podnikania.

4

Pred uzavretím dohody budete musieť vypracovať podrobný odhad nákladov. Mali by zahŕňať náklady na prenájom predajne alebo kúpu miestnosti, všetky potrebné dane a poistné, odhadovaný počet zamestnancov a veľkosť miezd. Žiadny poskytovateľ franšízy sa nezaväzuje podpísať zmluvu bez dodržania tohto ustanovenia.

5

Vyberte si izbu, ktorá bude umiestnená na preplnenom mieste. Hlavné smery mesta, populárne nákupné centrum alebo blízkosť trhov budú dobrými pokynmi na nájdenie budúcej polohy vášho obchodu.

6

Organizovať školenie kvalifikovaných pracovníkov. V prípade otvorenia nového obchodného reťazca franšízor zvyčajne poskytuje učiteľom a školiace materiály na zaškolenie budúcich pracovníkov.

Odporúčaná