management

Ako vybaviť obchod s oblečením

Ako vybaviť obchod s oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Pri navrhovaní obchodu s odevmi je dôležité vziať do úvahy faktory, ako napríklad trieda budúceho obchodu, typ a štýl oblečenia, ktoré chcete predať, a veľkosť predajnej oblasti. Kombinácia týchto detailov bude hrať rozhodujúcu úlohu pri výbere vybavenia a dobre navrhnutý interiér bude kľúčom k úspešnému podnikaniu. Pre každý typ obchodu existuje určité obchodné vybavenie.

Image

Budete potrebovať

  • - police;

  • - zavesené;

  • - stojany;

  • - tabuľky;

  • - stojany;

  • - zrkadlá;

  • - plecia;

  • - figuríny.

Návod na použitie

1

Správne usporiadaný priestor je prvým krokom k tomu, aby sa návštevník stal vašim zákazníkom. Pre všetky typy obchodov platia všeobecné pravidlá. V obchodnom priestore je dôležité identifikovať niekoľko zón, v ktorých sa bude nachádzať určitý produkt. V prvej zóne uverejňujte nové kolekcie a najdrahšie a najmódnejšie veci. Do druhej zóny umiestnite každodenné a lacnejšie veci, do tretej zóny si predstavte oblečenie pre mladých. Nezabudnite na dôležitý detail - nemiešate rôzne druhy oblečenia.

2

Na základe skutočnosti, že väčšina kupujúcich, keď vstúpila do obchodu, intuitívne odbočila doprava a pohybovala sa po pravej stene, zorganizovala prvú zónu tak, že začína pri vchode a ide doprava. Podľa štatistík sa viac ako 60% nákupov realizuje v blízkosti vchodu.

3

Z hľadiska bezpečnosti je veľmi dôležité, aby ste si naplánovali svoj priestor, aby si ho mohol prezrieť správca a bezpečnostný pracovník.

4

Šatne by mali byť umiestnené po stranách alebo na konci haly, aby nezaberali obchodnú miestnosť a nemali pohodlný prístup. Mali by mať dobré osvetlenie a mali by mať dostatok priestoru pre osobné veci kupujúceho.

5

Ak otvoríte butik, v ktorom budete predávať značkové oblečenie, zamerajte sa na exkluzivitu tovaru a na interiér, v ktorom bude oblečenie predstavené. Všetko by malo byť pre vás drahé - oprava, vybavenie a každý detail. Nepotrebujete veľa komerčného nábytku. Hlavná vec je, že obchod má miestnosť a dobré osvetlenie. Nezabudnite si kúpiť niekoľko pohoviek pre kupujúcich.

6

Pre veľké obchody s odevmi je hlavným pravidlom efektívneho umiestnenia vybavenia pohodlný prístup k tovaru. Je dôležité, aby kupujúci mohol na prvý pohľad pokryť veľké množstvo oblečenia. Všetky veci musia byť starostlivo zavesené a usporiadané.

7

V skladoch je potrebné vytvoriť funkčne výhodné obchodné poschodie, kde bude k dispozícii lacné vybavenie, ktoré dokáže pojať veľké množstvo vecí.

8

Štýl dizajnu franšízových obchodov je spoločný pre všetky krajiny. Preto v tomto prípade budete musieť dodržiavať určitý dizajn a pravidlá.

9

Obchodné vybavenie by malo prispieť k pohodliu výberu. Napríklad tričká a tričká musia byť umiestnené na stojanoch s pohonmi tak, aby vzorka bola na veku a v jednotke je produkt všetkých veľkostí. Rifle sa zvyčajne kladú na police s bunkami alebo na stoly. Mali by obsahovať kópie predložených modelov, aby kupujúci mohli tovar zvážiť.

10

Majte na pamäti, že predaj tovaru do značnej miery závisí od jeho umiestnenia. Jedna a tá istá vec môže byť na rôznych policiach, a to je tento faktor, ktorý určí úroveň predaja. Najúčinnejšie police sú na úrovni očí. Police na iných úrovniach sú z hľadiska predaja neúčinné.

11

Je tu ešte jedna jemnosť. Figuríny sú najznámejší spôsob, ako upútať pozornosť kupujúceho. V zásade sa zobrazujú v sklenených obaloch, ale pri správnom využití priestoru im môžete prideliť priestor aj v obchodnom poschodí. Správne vybrané oblečenie na figuríne môže prispieť k tomu, že kupujúci sa pokúsi kúpiť a kúpiť celú súpravu naraz. Sú vhodné v tom, že vám umožňujú vyhodnotiť konkrétny výstroj na obrázku a ako môžete kombinovať veci zo zbierky.

12

V obchode s odevmi hrá osvetlenie veľmi dôležitú úlohu. Preto venujte osobitnú pozornosť svetlu. Okrem tradičného stropného osvetlenia používajte podsvietenia, žiarovky a ďalšie prvky. Premyslené osvetlenie dodá obchodu zvláštny pôvab a uľahčí jeho nájdenie.

Odporúčaná