Druhy činností

Ako otvoriť šijaciu dielňu

Ako otvoriť šijaciu dielňu

Video: Príbeh českej topánky cez výsekovou a šijacou dielňou 2024, Júl

Video: Príbeh českej topánky cez výsekovou a šijacou dielňou 2024, Júl
Anonim

Ak sa vám zdá, že viete všetko o svete šitia, už ste našli vhodné miesto na otvorenie šijacej dielne a pracovitých zamestnancov, potom by bolo užitočné preštudovať si nižšie uvedené tipy. Ak znalosť stále nestačí, ale stále existuje úmysel, urobte to ešte viac.

Image

Návod na použitie

1

Ak ste už oblasť identifikovali a dokonca ste našli dobrý priestor pre šijaciu dielňu, koordinujte svoj zámer s miestnou správou oblasti. Obvykle sa týmito otázkami zaoberá vláda, ministerstvo hospodárstva a rozvoja malých podnikov. Musíte zhromaždiť balík dokumentov, v ktorých budú osvedčenia o overení požiarnej bezpečnosti, súhlas nájomcu / prenajímateľa, ukončenie hygienickej kontroly atď. Kompletný zoznam vládnych agentúr, s ktorými musíte koordinovať otvorenie dielne na šitie, vám poskytnú príslušní odborníci okresnej vlády.

2

Miestnosť pre šijaciu dielňu by mala byť vhodná na prácu. Dajte pozor, aby bolo možné umiestniť niekoľko šijacích strojov. Spravte to dobre osvetleným - nechajte švadlenku vidieť najmenšie línie na textílii. Nainštalujte ventilačný systém, v opačnom prípade sa zvýši koncentrácia škodlivých prímesí a oxidu uhličitého v miestnosti, čo zníži efektivitu vašich zamestnancov.

3

Uistite sa, že v dielni sú inštalované kabíny - to je výhodné pre zákazníkov, ktorých oblečenie vaši zamestnanci opravujú alebo šijú na objednávku.

4

Ak už boli priestory pre dielňu dohodnuté s úradníkmi, bol prijatý personál, boli zakúpené šijacie stroje, látky a príslušenstvo, mal by byť o otvorení informovaný maximálny počet ľudí. Ako na to? Vyňali sme značné množstvo peňazí na reklamu. Rozdajte letáky v blízkosti metra alebo usporiadajte zoznam adries s oznámením o otvorení šijacej dielne.

5

Dajte billboard, ktorý bude informovať o propagačných akciách, cenách za opravy a šitie odevov. Spustite webovú stránku o službách svojej dielne a postupne získajte stálych zákazníkov.

Odporúčaná