obchodné

Ako otvoriť stolár

Ako otvoriť stolár

Video: MOBILNÁ APLIKÁCIA DVERE STOLÁRSTVO - SUČANSKÝ 2024, Júl

Video: MOBILNÁ APLIKÁCIA DVERE STOLÁRSTVO - SUČANSKÝ 2024, Júl
Anonim

Jedným z najúspornejších typov malých firiem v súčasnosti je výroba nábytku a otvorenie súkromných stolárskych dielní. Aby sa však stolárstvo rýchlo vyplácalo, musíte pred jeho zavedením premyslieť všetky podrobnosti o organizácii firmy.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte kompetentný podnikateľský plán. Ak to nemôžete urobiť sami, kontaktujte odborníka. Ak to chcete urobiť, analyzujte, aké finančné príležitosti máte, je možné prepojiť niektorých partnerov s vašou firmou, či existuje vybavenie alebo bude potrebné ich kúpiť, atď.

2

Nájdite miestnosť, ktorá by mala byť medzi 40 a 100 metrov štvorcových a mala mať obdĺžnikový tvar. Uprednostnite konštrukciu s dĺžkou najmenej 7 metrov, čo je nevyhnutné pre pohodlné spracovanie veľkých obrobkov. Prístrešok, pivnica, garáž atď. Sú perfektné. Zároveň nezabudnite, že je najlepšie zvoliť izbu, ktorá sa nenachádza na okraji vašej dediny, ale je bližšie k zákazníkom, aj keď to stojí niekoľkokrát viac.

3

Rozhodnite sa, čo presne budete vyrábať vo vašej nábytkárskej dielni, stolárstve. Z tohto dôvodu budete musieť pri výbere vybavenia stavať na tom, že spočiatku by sa nemalo kupovať nič extra, preto je lepšie investovať správnym smerom.

4

Uzatvorte nájom pre vybrané priestory. Kúpte si potrebné vybavenie (stroje, frézovací stôl, plošné meradlo, kruhové atď.), Ak budete spočiatku pracovať sami, všetky potrebné stavebné nástroje si môžete kúpiť v jednej kópii.

5

V prípade, že nemáte úplný počiatočný kapitál na nákup vybavenia a nákup prvého materiálu na výrobu hotových výrobkov, využite pôžičku od banky.

6

Obráťte sa na príslušný úrad a vyplňte všetky dokumenty na otvorenie vlastnej stolárskej dielne, vrátane registrácie na rôzne účty (daň, poistenie atď.). V takom prípade sa musí adresa tesára zhodovať s adresou prenajatých priestorov (musia sa predložiť príslušné doklady).

7

Vyhľadajte potenciálnych zákazníkov, umiestnite reklamu v novinách alebo v rozhlase, distribuujte letáky priateľom a známym.

8

Kompetentne uzavrie s klientom prvú zmluvu, ktorej príprava je najlepšie zverená odborníkom - stane sa základom pre ďalšiu prácu, pretože zmluva s následnými klientmi bude mať rovnakú formu a štruktúru.

9

Vypočítajte a nakúpte potrebné materiály pre svoju prvú objednávku. Aby ste nestratili peniaze navyše, je najlepšie kúpiť materiál ihneď po objednaní, keď už viete, čo potrebujete.

drevospracujúci priemysel

Odporúčaná