obchodné

Ako otvoriť štítok

Ako otvoriť štítok

Video: Papierové handmade štítky | Online Galantéria | galanteriaugombicky.sk 2024, Júl

Video: Papierové handmade štítky | Online Galantéria | galanteriaugombicky.sk 2024, Júl
Anonim

Svetlý a nezabudnuteľný štítok dokáže propagovať aj veľmi bežný produkt. Vďaka svojej vlastnej značke získate veľké vyhliadky na vývoj, ako aj relatívnu stabilitu. Po investovaní zdrojov do novej značky môžete následne získať značné dividendy.

Image

Budete potrebovať

  • - balík dokumentov na registráciu;

  • - značka knihy.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa o umiestnení štítku. Hlavnou zásadou, ktorá by sa mala použiť, je diferenciácia. Musíte zdôrazniť charakteristické črty značky a samotného produktu, čo jej umožní zaujať vhodné miesto na trhu.

2

Poďte s jasným a chytľavým menom. Pokúste sa vybrať názov pre štítok, ktorý je ľahko čitateľný a vysloviteľný bez toho, aby to spôsobilo negatívne alebo komické priradenia. Pre následnú registráciu ochrannej známky musí byť názov jedinečný. Uistite sa, že značka s rovnakým názvom presne neexistuje.

3

Navrhnite logo. Môžete sa obmedziť na určitý charakter a pravopis svojej značky. Pre väčšiu propagáciu je však optimálne vytvoriť kompletný koncept štítkov. Známe značky ich produkty vždy sprevádzajú knihou značiek: úplným sprievodcom firemnou identitou a marketingovým postavením značky.

4

Zaregistrujte ochrannú známku. Aby ste to dosiahli, musíte miestnej kancelárii Rospatent poskytnúť tieto dokumenty:

- doklady o registrácii spoločnosti;

- žiadosť o registráciu;

- zoznam tovaru, ktorý sa bude predávať pod týmto štítkom;

- technické vlastnosti tovaru;

- deklarované označenie.

5

Po oficiálnej registrácii značky zvážte stratégiu jej propagácie. Použite zásady určovania polohy definované v počiatočnej fáze. Pokúste sa zverejniť svoju značku: príďte s chytľavým sloganom a živou reklamnou kampaňou. Vyrobte suveníry, ktoré by boli na dosah ruky a neustále pripomínali vašu značku (perá, magnety, diáre, hrnčeky).

Užitočné rady

Obchodnú a priemyselnú komoru môže poskytnúť pomoc vo všetkých etapách otvorenia značky v akomkoľvek odvetví.

Čo je to nahrávacia spoločnosť?

Odporúčaná