obchodné

Ako otvoriť svoj vlastný módny obchod

Ako otvoriť svoj vlastný módny obchod

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Ak ste mali nápad vytvoriť si vlastnú malú firmu otvorením módneho obchodu, ale neviete, čo robiť a kde začať, nezáleží na tom. Postupujte podľa jednoduchých pokynov a budete mať úspech.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa rozhodnite pre koncept vášho budúceho obchodu. Začnite tým, kto navštívi váš obchod. Elitní bohatí zákazníci alebo obyčajní ľudia so strednými príjmami. Mládež alebo ľudia v rokoch. Ak chcete tento problém vyriešiť, musíte analyzovať mesto, v ktorom žijete, jeho obyvateľstvo.

2

Rozhodnite sa, ktoré značky vám dodajú oblečenie. Nie je potrebné vyberať iba známe značky, vyskúšať niečo nové. Ak oblečenie nových málo známych značiek bude spĺňať požiadavky spotrebiteľov (bude to pohodlné, štýlové, kvalitné a za prijateľnú cenu), potom sa takéto oblečenie roztrhne.

3

Po vypracovaní koncepcie obchodu prejdite na výber umiestnenia. Najlepšie je, ak sa váš obchod nachádza v nejakom nákupnom centre. Potom je pravdepodobnejšie, že k vám prídu kupujúci. Ak vo vašom meste nie sú žiadne nákupné centrá alebo sa tam jednoducho nemôžete dostať, vyberte si miesto na základe charakteristík samotného mesta.

4

Pri výbere priestorov zvážte oblasť, ktorú potrebujete. Priemerne by mal byť najmenej 100 metrov štvorcových. Myslite na seba - niekde musíte pripevniť nákupné strediská, vybavenie izieb, vitríny atď.

5

Po výbere miestnosti ju pripravte na otvorenie: v prípade potreby vykonajte opravy, vyberte štýl interiéru, zariadte. Dodajte potrebný nábytok, vybavenie, spotrebiče.

6

Zaregistrujte svoju spoločnosť. Ak potrebujete radu, môžete sa obrátiť na ktorúkoľvek právnickú firmu.

7

Vyzdvihnite zamestnancov: predajných konzultantov, strážcov atď. V prvej fáze vám budú stačiť prvé dve.

8

Spustite reklamu. Teraz sa tejto práce zaoberajú špeciálne reklamné agentúry. Čím viac reklám zadáte vo svojom obchode, tým viac zákazníkov pritiahnete.

ako otvoriť módny butik

Odporúčaná