Druhy činností

Ako otvoriť masážny salón

Ako otvoriť masážny salón

Video: 3 HOURS Relaxing Music "Evening Meditation" Background for Yoga, Massage, Spa 2024, Júl

Video: 3 HOURS Relaxing Music "Evening Meditation" Background for Yoga, Massage, Spa 2024, Júl
Anonim

Masáž sa teraz stáva veľmi populárnou. Predtým tento postup mohli vykonávať iba zamestnanci zdravotníckych zariadení. Túto procedúru teraz poskytujú kozmetické salóny, masáže a fitnes centrá. Toto podnikanie nevyžaduje veľké investície, je rýchlo splatené a ziskové.

Image

Návod na použitie

1

Na otvorenie masážneho salónu budete potrebovať izbu. Masáž väčšinou robia tí ľudia, ktorí sa chcú baviť a relaxovať. Preto je lepšie, ak si vyberiete izbu, ktorá nie je v centre, ale v obytnej štvrti, bližšie k elitným štvrtiam.

Je vhodné, aby sa masážny salón nachádzal na prízemí, takže bude pre vašich zákazníkov pohodlnejší. Je tiež potrebné zohľadniť existujúce normy SES. Pre jednu osobu by mala byť aspoň 8 metrov štvorcových. m. Pre každého masážneho terapeuta je lepšie mať vlastnú kanceláriu. Kancelária by mala mať dobré osvetlenie, kúrenie, vetranie. Okrem toho by kabína mala mať vyhradené priestory pre administrátora a recepciu.

2

Potom by ste mali zvážiť vybavenie vášho masážneho salónu. A to: masážne stoly, pohovky, masážne kreslá, pohovky na recepciu, skrinky a police na kozmetiku. Maséri budú potrebovať špeciálne oleje, olivový olej je vhodný na pravidelnú masáž a relaxáciu si bude vyžadovať použitie éterických olejov. Potrebné sú aj čisté uteráky.

3

Hlavným faktorom úspechu salónu sú samotní maséri. Preto personál vyberajte veľmi opatrne. Je ťažké nájsť dobrého odborníka. Masážneho terapeuta môžete nalákať z iného salónu tým, že mu ponúknete vyšší plat. Alebo napíšte inzerát do novín, môžete tiež písať na internete. Pokúste sa najať univerzálnych masážnych terapeutov. Profesionál musí byť schopný ovládať základy európskych a orientálnych masážnych techník.

Užitočné rady

Ak chcete prilákať zákazníkov do salónu, inzerujte v novinách. Letáky môžete distribuovať aj do poštových schránok v domoch, ktoré sú v blízkosti. Bude to dobré, ak zavesíte znamenie.

Odporúčaná