Druhy činností

Ako otvoriť šperkársku dielňu

Ako otvoriť šperkársku dielňu

Video: 8 díl/Dílenská příručka k Manet Korádo 2024, Júl

Video: 8 díl/Dílenská příručka k Manet Korádo 2024, Júl
Anonim

V ktoromkoľvek významnom meste nájdete mnoho spoločností ponúkajúcich šperky. Je pomerne ťažké analyzovať tento trh. Pri správnom implementačnom prístupe môže byť tento druh podnikania veľmi výnosný.

Image

Návod na použitie

1

Pri otvorení vlastnej klenotníckej dielne je predovšetkým potrebné vyriešiť otázku prenájmu priestorov. Existuje niekoľko možností. Servisné oddelenie môžete otvoriť vo svojom vlastnom klenotníctve (ak existuje). V takom prípade nie je potrebné platiť nájomné. Nejde však o workshop v jeho najčistejšej podobe, ale o oddelenie pre finalizáciu zakúpeného tovaru. Ďalšou možnosťou je podnájom o dobré priestory bližšie k centru mesta. Tu môžete ušetriť, ak vezmete vlastníka priestorov do podielu v podniku. Nakoniec nájdete možnosť priameho nájmu, možno dokonca aj na okraji mesta. Toto miesto môže byť kompenzované dobrou reklamou.

2

Pri kúpe vybavenia pre dielňu je okrem špeciálnych šperkových nástrojov potrebné starostlivo zvoliť aj presnú váhu. Podľa pravidiel Probirnadzoru by mal mať taký seminár špičkové stupnice, ktoré stoja od 500 do 1 000 dolárov. Tu tiež môžete ušetriť peniaze zakúpením špičkových váh vyrobených Sovietom v ktoromkoľvek priemyselnom podniku. Bude potrebné ich dokončiť a získať povolenie od Rostestu.

3

Po otvorení seminára je potrebné uskutočniť reklamnú kampaň a prilákať čo najviac zákazníkov. V prvom rade je potrebné im poskytnúť kvalitný a rýchly servis: zákaznícke recenzie sú tou najlepšou reklamou. Spočiatku môžete lákať návštevníkov s nízkymi cenami, pohodlným pracovným harmonogramom (napríklad od 10:00 do 20:00) a šesťdenným pracovným týždňom. Postupným rozširovaním ponuky služieb (napríklad oceňovanie, starožitné opravy, gravírovanie, odstraňovanie a čistenie zubných povlakov atď.) Priťahujú nových návštevníkov. Potrebná je aj stála reklama v rôznych médiách, najmä v tlači.

šperkárska dielňa ako otvoriť

Odporúčaná