Druhy činností

Ako otvoriť obchodné oddelenie

Ako otvoriť obchodné oddelenie

Video: Predstavujeme obchodné oddelenie NATUR-PACK 2024, Júl

Video: Predstavujeme obchodné oddelenie NATUR-PACK 2024, Júl
Anonim

Bez ohľadu na to, čo hovoria ekonómovia, stále viac Rusov sa podieľa na aktívnom nakupovaní. Každý deň sa otvárajú nové a otvorené nové nákupné centrá. Je čas, aby ste otvorili oddelenie v jednom z hypermarketov?

Image

Návod na použitie

1

Analyzujte trhové podmienky vo vašej oblasti. Rozhodnite sa, na ktorý produkt sa vaše oddelenie špecializuje. Upozorňujeme, že keď otvoríte oddelenie pre predaj napríklad alkoholických nápojov, budete musieť vypracovať ďalšie dokumenty a licencie.

2

Vyberte si nákupné centrum, ktoré poskytuje priestory na prenájom. Pri výbere centra sa riadte dopytom po vašich výrobkoch v tejto oblasti mesta, prítomnosťou dopravných uzlov, ich blízkosťou alebo vzdialenosťou od centra mesta. Ak napríklad obchodujete s domácimi spotrebičmi, rozhodnite sa, čo je pre vás najlepšie: usadiť sa v nákupnom centre špecializujúcom sa na podobné výrobky alebo otvoriť oddelenie v hypermarkete, kde si môžete kúpiť tovar rôzneho druhu.

3

Vytvorte si obchodný plán pre svoj budúci podnik. Zvážte všetky početné režijné náklady, ktoré sú nevyhnutné pri začatí podnikania.

4

Otvorte si bankový účet. Zaregistrujte sa na daňovom úrade IP alebo LLC v závislosti od typu produktu, ktorý chcete predať. Získajte osvedčenie o registrácii, výpis z Unified State Register právnických osôb alebo Unified State Register právnických osôb, štatistické kódy a zaregistrujte pečať vašej organizácie v MCI. V prípade potreby získajte všetky licencie a certifikáty.

5

Prenajať izbu pre budúce oddelenie a úložný priestor v obchodaku. Pozrite sa na všeobecné obchodné podmienky v tomto centre. Dohodnite sa vopred s vedením prenájmu reklamných plôch v centre. S vedením si skontrolujte obsah vývesky svojho oddelenia po predchádzajúcej otázke, či by mal byť navrhnutý v rovnakom štýle pre celé stredisko, alebo či si ho môžete objednať podľa individuálnej schémy.

6

Nakúpte si všetko potrebné vybavenie alebo si ho prenajmite od majiteľov obchodného centra. Kúpte si zásielku. Výrobcovia mnohých druhov tovaru dodávajú značkové vybavenie spolu s výrobkami s logami spoločnosti. Pomôže vám to ušetriť na nákupoch tovaru, ale umiestnenie takéhoto vybavenia by sa malo dohodnúť so správou.

7

Nájom zamestnancov a uzavretie dohody s bezpečnostnou spoločnosťou zodpovednou za toto nákupné stredisko o poskytovaní bezpečnostných služieb. Uzavrite dohodu o čistení so správou centra, ako aj so skladovaním a manipuláciou.

Odporúčaná