obchodné

Ako získať pušku

Ako získať pušku

Video: MIMOZEMSKÁ ZBRAŇ V GTA 5 ONLINE! Jak získat speciální zbraň zdarma a předčasně! 2024, Júl

Video: MIMOZEMSKÁ ZBRAŇ V GTA 5 ONLINE! Jak získat speciální zbraň zdarma a předčasně! 2024, Júl
Anonim

Občania Ruskej federácie získavajú licenciu na nákup strelných zbraní s guľometným sudom na okresnom úrade vydávania licencií a povolení (FRA). Keďže v súčasnosti možno mnoho služieb získať elektronicky na webovej stránke http://www.gosuslugi.ru/, nie je ďaleko, keď je možné získať licenciu na puškové zbrane bez opustenia domu.

Image

Budete potrebovať

  • - pas alebo iný doklad preukazujúci totožnosť a občianstvo Ruskej federácie s registráciou v mieste bydliska;

  • - prijatie štátnej dane (200 rubľov);

  • - dve fotografie 3x4;

  • - lekárske osvedčenie 046-1;

  • - štandardné vyhlásenie s uvedením údajov z pasu a informácií o dostupných zbraniach;

  • - poľovnícky lístok alebo členský poľovnícky lístok;

  • - osvedčenie od agentúry FRA v mieste bydliska, ktoré je držiteľom poľovných hladkých zbraní najmenej 5 rokov;

  • - fotokópie pasu, poľovníckeho lístka, povolenie na hladké zbrane.

Návod na použitie

1

Na získanie preukazu pre puškové zbrane potrebujete pas alebo iný doklad preukazujúci totožnosť a občianstvo Ruskej federácie s registráciou v mieste bydliska. Osoby s dočasnou registráciou alebo bez trvalého pobytu nemajú licenciu.

2

Získajte lekárske osvedčenie 046-1. Lekárske osvedčenie sa vydáva za poplatok. Za zmienku stojí lekárska kontraindikácia, pri ktorej sa nevydáva licencia na nákup zbraní:

- chronické a zdĺhavé duševné poruchy so závažnými pretrvávajúcimi alebo často zhoršujúcimi bolestivými prejavmi;

- alkoholizmus, drogová závislosť alebo zneužívanie návykových látok;

- zraková ostrosť s korekciou pod 0, 5 u jedného oka a pod 0, 2 u druhého alebo 0, 7 u jedného oka pri absencii zraku u druhého.

3

Pripravte si poľovný lístok alebo členský poľovnícky lístok. Nájdete ho v miestnej spoločnosti poľovníkov a rybárov (MOOiR).

4

Tento zoznam dokumentov nie je úplný, stále existuje množstvo dokumentov, ktoré môžu byť potrebné na získanie licencie. Napríklad osvedčenie personálnych oddelení o prechode tejto služby a zabezpečení služobnej zbrane alebo športového pasu, fotokópia dohody o umiestnení bytu na bezpečnostnom paneli. Celý zoznam možno objasniť na miestnej FRAH v mieste bydliska.

5

Na získanie licencie na zbrane s puškovým hlavňom je potrebné vytvoriť podmienky na skladovanie zbraní, ktoré by zaistili ich bezpečnosť, bezpečnosť pri skladovaní a vylúčili by tretie strany z prístupu k nemu. Za týmto účelom si môžete kúpiť trezor alebo si ho môžete vyrobiť čalúnením krabice kovom. Okrem toho musí byť trezor pevne pripevnený k pevnému povrchu, a to tak, aby sa zbrane so trezorom neodobrali. V niektorých prípadoch môže byť potrebná prítomnosť okenných mriežok a poplašných zariadení proti vlámaniu.

6

Po vyplnení dokumentov s FRAH v mieste bydliska musia byť odovzdané okresnému úradu FRA, kde sú povinní posúdiť vašu žiadosť do jedného mesiaca od dátumu jej registrácie. V prípade odmietnutia vydania licencie na nákup strelných zbraní s puškovým hlavňom by ste mali dostať upozornenie na odmietnutie vydania licencie. Máte právo odvolať sa proti tomuto rozhodnutiu v prípravnom konaní a v súdnom konaní. Opravné prostriedky nájdete na webovej stránke http://www.gosuslugi.ru/ , kde môžete podať sťažnosť aj elektronicky.

Užitočné rady

Ak nemáte čas sa obrátiť na rôzne orgány, využite služby spoločností, ktoré poskytujú pomoc pri získaní licencie na zbrane.

Porozprávajte sa so známymi, poľovníkmi a spravodlivými ľuďmi, ktorí už vydali preukaz na puškové zbrane.

Vyhľadajte ďalšie informácie na fórach, weboch.

Online konzultant

Odporúčaná