Obchodná komunikácia a etika

Ako získať návštevníkov

Ako získať návštevníkov

Video: Viete odkiaľ môžete získať najviac divákov na YouTube? Odhaľte najlepší zdroj návštevnosti aj Vy 2024, Júl

Video: Viete odkiaľ môžete získať najviac divákov na YouTube? Odhaľte najlepší zdroj návštevnosti aj Vy 2024, Júl
Anonim

Na internete sa každý deň vytvárajú nové stránky. Pripomínajú domy postavené na púšti, kam nikto neprišiel. Ich tvorcovia nechcú sedieť sami a snívať o veľkom množstve návštevníkov. Urobte to tak, ukážte ľuďom cestu. Mali by ste si dávať pozor na falošných „sprievodcov“, ktorí sľubujú priniesť ľuďom peniaze, ale priviesť nezaujatých ľudí, ktorí rýchlo zmiznú a nikdy sa nevrátia. Prvých kvalitných návštevníkov však možno získať vďaka ich úsiliu.

Image

Návod na použitie

1

Napíš zaujímavý článok. Vaše stránky by mali ľuďom poskytovať bohatú ponuku. Predstavte si, že plánujete slávnostnú večeru. Ľudia sa radi spoja. Ale ak je na stole chlieb a voda, ale nič iné, mnohí sa otočia a odídu. Koniec koncov, zatiaľ neexistujú žiadne spoločné záujmy, tak prečo strácať čas. Mnohí sa dokonca urazia, aký je to sviatok. Veľkorysý stôl spája ľudí, oslobodzuje myšlienky. Pripravte nielen obyčajný článok na webe, ktorého je veľa. Inak sa ľudia otočia a odídu. Urobte niečo naozaj neobvyklé. Pracujte na tom tak, ako by malo, trvať dosť času. Potom ľudia nielen prídu na vaše stránky, ale vložia odkazy, vďaka čomu získate viac návštevníkov, ako ste si len snívali. Ak nemáte čo povedať, začnite najskôr samoštúdiom a samoštúdiom.

2

Vytvorte si bulletin a umiestnite na web formulár na odber. Ak sa vám materiály páčia, budú ich chcieť dostávať poštou. Zhromaždite počet účastníkov. Prostredníctvom tohto spravodajcu ich môžete opakovane pozvať na web.

3

Umožnite návštevníkom uverejňovať vaše správy na svojich webových stránkach na Twitteri kliknutím na tlačidlo. Odtiaľto prídu aj návštevníci, a to už bez vášho úsilia.

4

Uverejňujte správy na sociálnych sieťach. Existujú služby, kde ľudia zdieľajú zaujímavé odkazy. Nemusíte mať propagovaný účet, aby ste si mohli všimnúť svoje správy. Ihneď po uverejnení sa správy objavia v hornej časti zoznamu v príslušnej tematickej časti. Sú to služby ako pikabu.ru a vott.ru. Správy sa budú zobrazovať všetkým ľuďom, ktorí sa zaujímajú o konkrétnu tému, a mnohí budú nasledovať odkaz. Toto je najrýchlejší spôsob, ako osloviť návštevníkov stránok.

5

Denne píšte články a prilákajte nových ľudí.

Venujte pozornosť

Upozorňujeme, že v sociálnych službách sa im nepáči spameri. Nesnažte sa iba inzerovať svoje stránky, inak vám bude zakázaný prístup. Zdieľajte s ľuďmi zaujímavé odkazy na iné stránky. Udržujte v tom rovnováhu a získajte veľa návštevníkov.

Užitočné rady

Úspech závisí od znenia správy. Učte sa z hlavných novín a získajte zaujímavé titulky. Zaujmite ľudí, aby sa chceli dozvedieť viac a nasledovali odkaz. Sledujte, aké dni ľudí na webe sú najviac, a pokúste sa replikovať úspešné titulky, uverejniť ich v iných podobných službách, mierne pozmeniť.

všetko o Vistalizator

Odporúčaná