obchodné

Ako získať povolenie SES

Ako získať povolenie SES

Video: Sexy abs za 7 dní (stráca brušný tuk) 10 minút domáce cvičenie 2024, Júl

Video: Sexy abs za 7 dní (stráca brušný tuk) 10 minút domáce cvičenie 2024, Júl
Anonim

Povolenie spoločnosti Rospotrebnadzor (SES) sa musí získať pre každú spoločnosť, ktorá sa zaoberá obchodom alebo poskytovaním spotrebiteľských služieb. Takéto povolenie je možné získať zozbieraním a predložením určitého balíka dokumentov úradu SES.

Image

Budete potrebovať

  • Ak chcete získať povolenie od SES, musíte zhromaždiť nasledujúci balík dokumentov:
  • - základné dokumenty spoločnosti;

  • - Osvedčenie o štátnej registrácii spoločnosti (PSRN);

  • - osvedčenie o registrácii dane (DIČ);

  • - dokumenty týkajúce sa priestorov (nájomná zmluva, osvedčenie o vlastníctve, dokumenty ZINZ atď.);

  • - Zmluva o zbere odpadu.
  • V niektorých prípadoch sa môžu vyžadovať ďalšie doklady (hygienický pas atď.). Tieto dokumenty sa predkladajú územným orgánom Rospotrebnadzor.

Návod na použitie

1

Povolenie SES potvrdzuje, že výrobky spoločnosti sú v súlade so všetkými hygienickými normami a priestory spoločnosti sa môžu použiť na činnosti, na ktoré sa používajú. Je vypracovaný v súlade s požiadavkami federálneho zákona „O hygienických a epidemiologických podmienkach obyvateľstva“.

2

Povolenie SES na súlad priestorov, zariadení a iného majetku so sanitárnymi predpismi sa musí získať pre spoločnosti, ktoré vykonávajú také druhy činností, ako je výroba liekov, alkoholických výrobkov, lekárska činnosť, vzdelávacie činnosti atď. Úplný zoznam je uvedený v článku 40 federálneho zákona. hygienické a epidemiologické blaho obyvateľstva. ““

3

Povolenie od SES môžete získať 2 týždne po predložení dokumentov. Povolenie SES vydané raz je platné na dobu neurčitú (výnimkou sú povolenia vydané na akékoľvek dočasné zamestnanie). Malo by sa pamätať na to, že za jeho vydanie sa neplatí žiadny poplatok.

Súvisiaci článok

Ako požiadať o povolenie SES

povolenie

Odporúčaná