ostatné

Ako dať autobus na trasu

Ako dať autobus na trasu

Video: OMSI 2 - Jak nastartovat autobus a nastavit trasu (Linka 219 - Praha - Karosa B951E) 2024, Júl

Video: OMSI 2 - Jak nastartovat autobus a nastavit trasu (Linka 219 - Praha - Karosa B951E) 2024, Júl
Anonim

Z dôvodu aktívneho obyvateľstva miest a opustenia vidieckych oblastí sa stáva otázka prepravy osôb vo verejnej doprave dôležitá. Tento výklenok podnikania priťahuje viac pozornosti a mnohí začínajú uvažovať o tom, ako dať autobus na cestu.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete začať, vyberte niekoľko trás, ktoré sa vám páčia, a spĺňajú vaše požiadavky. Existuje niekoľko výberových kritérií: veľký tok cestujúcich po celý deň, dobrá a pohodlná cesta, konečné body trasy blízko vášho domu a mnoho ďalších.

2

Zistite, kto vlastní tieto trasy. Choďte k nim a zistite, či vám umožnia dať autobus na cestu. Ak je odpoveď áno, potom sa na ďalšiu otázku dozviete, aké sú náklady na takúto službu. Obvykle je taký poplatok niekoľko desiatok tisíc, navyše nelegálne, za „labku“.

3

Choďte k vodičom na tejto trase a pokúste sa od nich zistiť, aké sú veci s cestujúcimi, so zárobkami, s údržbou a opravami vozidiel. Môžete predstierať, že ste vodič, ktorý hľadá prácu, a potom vám s najväčšou pravdepodobnosťou povedia podrobnosti. Je dôležité vedieť, koľko zo zisku ide do vrecka: percento z príjmu alebo pevná suma.

4

Analyzujte tento príjem alebo naopak smerujte do dlhov. Ak je vaša odpoveď kladná, potom je ďalším krokom rozhodnutie, či budete sami pracovať ako vodič alebo či bude zamestnancom. Tiež sa postarajte o dirigenta. Najvýhodnejšou možnosťou by bolo, keby váš príspevok obsadila vaša manželka alebo dobrý priateľ.

5

Pripravte sa na to, že musíte narovnať licenciu, platiť dane a vykonať drahé opravy. Ak si chcete kúpiť trasu, je lepšie túto myšlienku okamžite opustiť. Toto je predmetom vojny, intríg, zúčtovania, obrovských úplatkov a tendrov. Na to nepotrebujete jeden autobus, ale niekoľko a najlepšie tucet vozidiel. Ľudia si zvyknú na novú trasu a ochotne ju použijú.

ako pracovať po trase

Odporúčaná