obchodné

Ako postaviť kino

Ako postaviť kino

Video: Jak si postavit kino? (4K) 2024, Júl

Video: Jak si postavit kino? (4K) 2024, Júl
Anonim

Budovanie kina je riskantné. Budete musieť čeliť konkurentom vo forme dobre financovaných projektov, ktoré často obsahujú mnoho jedinečných komponentov. Pripravte si správny podnikateľský plán a vytvorte si vlastné jedinečné kino.

Image

Budete potrebovať

  • - distribútor;

  • - potrebné vybavenie;

  • - priestory;

  • - dodávateľ stavebnej spoločnosti;

  • - pracujúci personál.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktoré kino chcete zostaviť. Ak máte záujem o komplexné premietanie filmovej premiéry, môžete sa stať súčasťou jednej z hlavných franšíz, ako sú A-List alebo Alamo Drafthouse. Majú špeciálne pravidlá o tom, ktoré budovy môžete použiť, ako by mal podnik začať a aký je počiatočný kapitál. Budú však potrebovať podiel zo ziskov vášho kina. Výmenou za to vám poskytnú najnovšie filmy a zaškolia vás v efektívnej práci.

2

Pripravte si zoznam vecí, ktoré budú potrebné na usporiadanie kinosál. Uistite sa, že máte dostatok miesta na umiestnenie sedadiel a obrazoviek, reklamných stánkov, predajní vstupeniek na predaj vstupeniek a príslušenstva vo forme toaliet, projektorov, automatov na popcorn, počítačov s prístupom k distribútorovi filmu a pravidelných dodávok ľahkého občerstvenia do bufetu.

3

Dohodnite sa na pôžičke s bankou alebo inou požičiavajúcou inštitúciou. Budete ich musieť oboznámiť so svojím finančným plánom a preukázať svoje metódy reklamy v kine a zisk z podnikania. Ak vstúpite do franšízy, môžete získať potrebnú pomoc pri príprave prezentácie a dohody s veriteľmi.

4

Skôr ako najmete dodávateľa, prečítajte si stavebné predpisy vašej oblasti. Pokračovať vo výstavbe kina podľa všetkých potrebných požiadaviek. Musíte dodržiavať všetky hygienické normy, najmä pokiaľ ide o skladovanie a prípravu potravín, a zodpovedne pristupovať k inštalácii elektrických, inštalatérskych a telefónnych služieb.

5

Prijímajte zamestnancov. Na spustenie projektora, pokladní, servisu vstupeniek a správcov budete potrebovať mechaniku. Kontaktujte svojho distribútora a začnite organizovať premietanie filmov svojich prvých premiér.

6

Umiestnite reklamy v kinách na miestne zdroje online, noviny, rozhlasové a televízne stanice.

Ako otvoriť kino

Odporúčaná