obchodné

Ako postaviť pneuservis

Ako postaviť pneuservis

Video: PNEUSERVIS/SERVIS IVÁNYI 2024, Júl

Video: PNEUSERVIS/SERVIS IVÁNYI 2024, Júl
Anonim

Organizácia obchodu s pneumatikami s pomerne vysokou pravdepodobnosťou môže byť ziskovou záležitosťou. Tento druh podnikania navyše vyžaduje minimálne investície.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto svojho budúceho workshopu. To má značnú obchodnú hodnotu. Pneumatiku je vhodné postaviť v blízkosti veľkého garážového komplexu, frekventovanej diaľnice alebo blízko benzínovej stanice.

2

Vytvorte pozemok pre svoj vlastný podnik. Začnite s prípravou potrebnej projektovej dokumentácie. Nezabudnite do nej zahrnúť aj časť o ochrane životného prostredia, pretože pri otvorení pneuservisu bude musieť zdravotná služba v oblasti životného prostredia pripraviť záver, ktorým sa prijme príslušné rozhodnutie o umožnení založenia podniku.

3

Venujte pozornosť prítomnosti konkurentov vo vami vybranej oblasti. Koniec koncov, blízkosť jednej z nich neprinesie požadovaný príjem. Ďalej je potrebné urobiť pohodlný vchod a vybaviť miesto pre parkovisko.

4

Upozorňujeme, že požadovaná plocha pre takúto dielňu by mala byť najmenej 40 - 50 m2.

5

Objednajte si reklamnú značku. Malo by obsahovať informácie o tom, že čoskoro tu bude otvorený pneuservis.

6

Miestnosť by mala byť dobre vybavená a vybavená. Za týmto účelom si zakúpte špeciálne vybavenie. Musí byť k dispozícii: zariadenie na čerpanie kolies, stroj na vyváženie automobilových kolies, montážny stroj.

7

Prejdite na dopravnú inšpekciu a získajte licenciu na vytvorenie pneuservisu. Ak to chcete urobiť, musíte zhromaždiť a poskytnúť nasledujúci balík dokumentov: application; zakladanie spoločnosti; bankové údaje; nájomná zmluva alebo dokumenty, ktoré môžu potvrdiť vlastníctvo priestorov; Osvedčenie SES, zvláštne povolenie hasičského zboru (potrebné pre všetky zváračské práce), kópia zošita alebo diplomu, príkaz na vymenovanie konkrétnej osoby zodpovednej za bezpečnosť, osvedčenie o zhode so štátnymi normami, osvedčenie STI.

Odporúčaná