Obchodné riadenie

Ako predávať kvety

Ako predávať kvety

Video: Uvedenie do predaja "Kvety baní" 2024, Júl

Video: Uvedenie do predaja "Kvety baní" 2024, Júl
Anonim

Kvety - produkt, ktorý stratí svoju prezentáciu v krátkom čase. Aby sa dosiahol maximálny zisk, je potrebné umiestniť kvety na miesta maximálnej koncentrácie ľudí, ktorí ich môžu potrebovať, alebo vytvoriť podmienky, za ktorých sú bezpečné tak dlho, ako je to možné. Úlohou predaja kvetov ako takých je predajca, ale pred vami ako majiteľ podniku je úlohou príslušnej organizácie.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr použite štandardné miesta preťaženia cieľového publika. Sú to stanice, letiská, autobusové stanice - všetko, čo je nejako spojené so stretnutiami a káblami. Ľudia kupovali, kupujú a kupujú kvety na svojich miestach pre svojich priateľov. Využite to umiestnením svojho bodu na najprístupnejšie alebo najvýhodnejšie miesto.

2

Má zmysel prenajímať maloobchodné priestory buď na území alebo v blízkosti supermarketov nachádzajúcich sa v miestnostiach na spanie. Pri výbere kvetín sa ľudia často nezameriavajú na cenu kytice, ale na to, ako ďaleko pozdĺž cesty sa nachádza nákupný pavilón s kvetmi.

3

Využite príležitosť na výber kytice, objednávky a doručenia prostredníctvom internetu. Poskytnite doručovaciu službu na uvedenú adresu v konkrétnom čase - niekedy ľudia chcú prekvapiť svojich blízkych, ale nemôžu opustiť dom, pretože budú okamžite odhalení. Mnohí sú ďaleko od svojich blízkych v ich narodeninách alebo v nezabudnuteľných dátumoch. A práve tu sa objavíte, čo poskytuje príležitosť na využívanie vašich služieb.

4

Nezabudnite na sviatky a nezabudnuteľné termíny - v týchto dňoch má zmysel najímať dočasných pracovníkov na prácu „v teréne“. V detailoch budú musieť chodiť po centre mesta s veľkými košmi kvetov a ponúknuť ich na predaj. Počas prázdnin ľudia častejšie míňajú peniaze, používajú ich.

Užitočné rady

Starostlivo zmerajte objem kvetov, ktoré môžete predávať každý deň, na samostatnom mieste - ak sa nepredajú, je lepšie nechať ich končiť, a nie vyblednúť.

Odporúčaná