nepopulárne

Ako predať spoločnosť LLC

Ako predať spoločnosť LLC

Video: Firma in USA gründen & Steuern sparen? 2024, Júl

Video: Firma in USA gründen & Steuern sparen? 2024, Júl
Anonim

Na predaj LLC je potrebné celý proces rozdeliť do 3 etáp. Je to potrebné, aby daňový inšpektorát nemal dôvod odmietnuť zaregistrovať zmeny. Ako ukazuje prax, ak sa pokúsite zaregistrovať 6 alebo viac zmien súčasne, je pravdepodobnejšie, že vám bude zamietnutá.

Image

Návod na použitie

1

V prvej fáze zaregistrujte nového člena spoločnosti s ručením obmedzeným. Ak to chcete urobiť, vyplňte žiadosť vo formulári R 14001. V nej uveďte, že nová osoba sa pripojí k LLC a prispeje určitým množstvom peňazí na základné imanie organizácie. Môže to byť aj určitá vlastnosť, preto najprv urobte úkon jeho hodnotenia a osvedčte ho notárom. Rozhodnite účastníkov spoločnosti, kde uvedú skutočnosť, že v organizácii bola prijatá nová osoba, ako aj zmenu percenta. Oba dokumenty, vyhlásenie a rozhodnutie - notársky overené.

2

Predložiť daňovému inšpektorátu vyhlásenie, rozhodnutie účastníkov spoločnosti, úkon ocenenia majetku alebo osvedčenie banky o uložení peňazí na zvýšenie základného imania a zakladateľskú listinu spoločnosti. Na vydanie dokumentov vám bude pridelený konkrétny dátum. Ďalej urobte osvedčenie o zmene a doplnení a výpis z zjednoteného štátneho registra právnických osôb. Starostlivo skontrolujte všetky údaje, ktoré boli zmenené. Sú prípady, keď daňoví úradníci robia chyby.

3

Ďalším krokom bude stiahnutie účastníkov, ktorí predávajú spoločnosť s ručením obmedzeným. Bývalý generálny riaditeľ to musí vyhlásiť. Urobte vyhlásenie v tvare P 14001, ako aj vyhlásenie účastníkov spoločnosti, ktorí ho opustia a opustia svoj podiel. Vyhlásenie vypracované podľa formulára 14 musí byť notársky overené. Predložiť doklady daňovému úradu a získať osvedčenie o zmenách a nový výpis zo štátneho registra. Výsledkom je, že jeden člen a starý generálny riaditeľ musia zostať v spoločnosti.

4

Posledným krokom bude nahradenie generálneho riaditeľa. Vyjadrite sa k 14. formuláru, môže to byť tak od predchádzajúceho režiséra, ako aj od nového. Pripravte rozhodnutie jediného člena spoločnosti. Tieto doklady overte a predložte daňovému úradu. Výsledkom bude, že po určitom čase vám budú vydané dokumenty, v ktorých bude uvedený nový majiteľ LLC a nový generálny riaditeľ, ako aj nový výpis z zjednoteného štátneho registra právnických osôb.

Je možné predať Ltd.

Odporúčaná