obchodné

Ako predávať farby

Ako predávať farby

Video: Ako pripraviť na predaj starú karosériu? AUTOvKELLY 2024, Júl

Video: Ako pripraviť na predaj starú karosériu? AUTOvKELLY 2024, Júl
Anonim

Aby ste mohli úspešne obchodovať s akýmkoľvek produktom, musíte mať niekoľko maloobchodných predajní alebo uzavrieť dohodu o dodávke tovaru do maloobchodných predajní. Na predaj v Ruskej federácii musí mať farba osvedčenie o zhode.

Image

Budete potrebovať

  • - reklamy;

  • - farebné transparenty;

  • - dohoda s maloobchodnými predajňami;

  • - osvedčenie o zhode.

Návod na použitie

1

Ak ste zakúpili veľkoobchodnú dávku farieb a lakov, získajte certifikát od výrobcu a kontaktujte jediné certifikačné stredisko vo vašej oblasti. Vzorky farieb, osvedčenie výrobcu, pas, platba za služby laboratórnej kontroly kvality tovaru. Po 14 dňoch dostanete certifikát. Bez tohto dokumentu nemáte právo vystavovať tovar na predaj, navyše nebudete môcť uzavrieť kúpnu zmluvu s maloobchodnými sieťami.

2

Ak máte vlastné predajne, môžete farbu predať sami. Ak nemáte vlastné predajne alebo ak nestačia na predaj veľkého množstva tovaru, obráťte sa na predajne so špecializáciou na predaj stavebných materiálov, farieb a lakov. Uzavrieť zmluvu o predaji tovaru.

3

Umiestnite reklamy do médií. Vaše oznámenia by mali znieť na všetkých regionálnych televíznych kanáloch, ktoré sa neustále aktualizujú v tlačených médiách. Týmto spôsobom bude veľké množstvo obyvateľov vášho regiónu vedieť o predávanom produkte.

4

Pri predkladaní oznámení uveďte všetky informácie o predávanom produkte, všetky adresy predajní, v ktorých sa nachádzajú farby a laky. Ak chcete prilákať maximálny počet kupujúcich, uveďte systém zliav a bonusov. Napríklad pri kúpe dvoch kusov tovaru sa ako bonus poskytuje tretia plechovka farby.

5

Výrobky z farieb a lakov sú žiadané kedykoľvek v roku, ale vrchol nákupnej aktivity pripadá na teplé obdobie. Ak chcete úspešne predať celý rok, v chladnom období, viesť intenzívnejšiu reklamnú kampaň.

6

Okrem toho kupujte reklamné spoty a umiestňujte farebné bannery s adresami predajní a informáciami o predanom tovare. Intenzívne povedomie verejnosti vám pomôže úspešne predávať farby počas celého roka.

Odporúčaná