Obchodné riadenie

Ako predávať v Feng Shui

Ako predávať v Feng Shui

Video: Najkrajšie bývanie - Kúpiť a predať II. (v archíve na wau.sk) 2024, Júl

Video: Najkrajšie bývanie - Kúpiť a predať II. (v archíve na wau.sk) 2024, Júl
Anonim

V každodennom živote čelíme potrebe predať dom (byt) alebo auto. Existujú však situácie, keď sa transakcia z rôznych dôvodov nemôže uskutočniť. Môže tu pomôcť starodávna prax Feng Shui, ktorej hlavným cieľom je hľadať pozitívne toky silnej energie Qi a využívať ju v prospech človeka. Ak chcete rýchlo a ľahko predať svoj byt alebo auto, venujte pozornosť nasledujúcim tipom.

Image

Návod na použitie

1

Predtým, ako kupujúci prídu, uistite sa, že dôkladne vyčistiť byt (môžete umyť podlahu a niektoré veci vodou s hrsťou morskej soli rozpustenej v ňom), dôkladne umyť okná, vyčistiť miestnosti. V ideálnom prípade môžete vykonávať ľahké kozmetické opravy, napríklad natierať steny alebo meniť tapetu. Takto aktivujete priaznivú energiu v miestnosti.

2

Zbavte sa starých vecí (dávajte, dávajte na charitu), čistite skrinky a police. V preplnených oblastiach stará energia stagnuje a nezostáva žiadny priestor pre novú.

3

Nezabudnite upratovať kúpeľňu: špinavá kúpeľňa pôsobí dojmom upraveného domu.

4

Je tiež veľmi dôležité vyčistiť verandu. Cigaretové ohorky a iné odpadky nielenže vytvárajú nepriaznivý dojem, ale aj odstraňujú pozitívnu energiu Qi a spolu s ňou aj potenciálnych kupcov.

5

Po fyzickom očistení je dôležité obývaciu plochu energeticky vyčistiť. Za týmto účelom môžete chodiť po byte v smere hodinových ručičiek, držať zapálenú sviečku, kadidlo alebo zvon; Môžete tiež klepnúť na drevenú palicu na steny. K lustru v miestnosti sa odporúča pripevniť krištáľovú guľu, ktorá neutralizuje negatívnu energiu.

6

Nie je zbytočné ukladať na parapet niekoľko kvetináčov. Stôl v miestnosti môže byť zdobený vázou s čerstvými kvetmi av kuchyni kôš so svetlým ovocím. Pri komunikácii so zákazníkmi sa snažte byt čo najviac odľahčiť: otvorte záclony, zapnite svetlá vo všetkých izbách.

7

Vytlačte kúpnu zmluvu pre svoj byt, vložte doň požadovanú sumu transakcie a dátum dokumentu retroaktívne, opakujte „Ako úspešne som predal byt!“.

8

Dajte päť koberčekov mincí pod koberec na chodbe, pretože číslo päť je symbolom prosperity, ktorý pomôže úspešne dokončiť obchod.

9

S cieľom ľahko predať auto je dôležité, aby jeho vzhľad bol vo vynikajúcom stave, aby sa interiér dobre vyčistil. Je veľmi dôležité pri predaji umiestnenia automobilu do vesmíru. Napríklad, ak je auto červené alebo žlté, je žiaduce, aby sa čelné sklo otočilo na juh alebo juhovýchod; ak je auto čierne, biele, modré, modré alebo kovové, uprednostňuje sa severná a západná strana; pre ekologické autá je najvhodnejší východný smer. No, tri zlaté alebo strieborné mince nainštalované na palubnej doske budú dobrým maskotom na predaj (v extrémnych prípadoch môžete vziať suvenírové čínske mince s výrezom v strede).

Odporúčaná