Obchodné riadenie

Ako predať práčku v roku 2017

Ako predať práčku v roku 2017

Video: Dizajnový 1 izbový byt, Rezidencia Blumental 2024, Júl

Video: Dizajnový 1 izbový byt, Rezidencia Blumental 2024, Júl
Anonim

Práčka je nevyhnutnou vecou domácich spotrebičov a vždy je dopyt po nich (nových aj použitých). Preto, ak sa rozhodnete predať svoju starú „práčku“ - takmer určite nájdete kupujúceho.

Image

Budete potrebovať

  • - návod na obsluhu práčky,

  • - záručný list, ak záruka ešte neuplynula.

Návod na použitie

1

Ak chcete práčku rýchlo predať, použite všetky pomocné nástroje. Umiestňujte reklamy na bezplatné tajné stránky - napríklad www.irr.ru alebo www.avito.ru . Tieto portály si prezerajú stovky tisíc používateľov denne. Ak chcete zaistiť, aby správa o predaji bola vždy medzi prvými, najčítanejšími, môžete použiť platené možnosti. Náklady na umiestnenie reklamy v prvej desiatke v priebehu týždňa sú asi 100 rubľov.

2

V oznámení uveďte dátum uvedenia práčky do prevádzky, stav, či existujú škrabance alebo triesky. Uveďte, ako dlho je v prevádzke. Ak je stroj v záruke - nezabudnite o tom napísať do správy. To mierne zvýši náklady na práčku. Pridajte fotografie k textu. Správy s obrázkami sa zobrazujú častejšie. Popíšte jedinečné možnosti práčky (napríklad dotykové ovládanie alebo oneskorené spustenie).

3

Analyzujte reklamy s podobnými ponukami a zistite odhadované náklady na práčku. Nenabíjajte, konkurencia na trhu s použitými spotrebičmi je vysoká.

4

Okrem stránok používajte aj tlačené médiá - noviny s reklamami. Až doteraz mnoho ľudí uprednostňovalo nákup domácich spotrebičov s ich pomocou. Niektoré z týchto novín sa navyše distribuujú bezplatne v poštových schránkach. Vysielanie reklám môže byť zadarmo aj za peniaze. Podrobné informácie získate od manažérov reklamy, ktorých telefóny nájdete na stránkach týchto novín.

5

Vytlačte reklamy na papier a prilepte ich do blízkych domácností. Týmto spôsobom sa predáva väčšina domácich spotrebičov. Ľudia, ktorí hľadajú použité zariadenie, radšej ho kúpia od svojich susedov. Takto môžete ušetriť na náklade.

6

Informujte príbuzných a priateľov, že práčka je na predaj. Možno to niekto chce kúpiť. Alebo poradí osobe, ktorá hľadá použité vybavenie.

7

Vezmite práčku do záložne. Táto metóda je vhodná, ak potrebujete peniaze okamžite. V opačnom prípade je najlepšie nie. Je nemožné získať slušnú sumu za vybavenie. Dostanete 40 - 50% skutočnej hodnoty.

predať starú práčku

Odporúčaná