Obchodné riadenie

Ako predávať suveníry

Ako predávať suveníry

Video: Matteo Salvini ohľadom hier v parlamente. 2024, Júl

Video: Matteo Salvini ohľadom hier v parlamente. 2024, Júl
Anonim

Keď prídeme do ktoréhokoľvek mesta alebo inej krajiny, určite so sebou prinesieme suveníry: krásne nezabudnuteľné drobnosti, ktoré nám pripomínajú odpočinok, dojmy alebo potešenie priateľov. Konkurencia na trhu so suvenírmi je vždy dosť vysoká, ako môže byť výhodné ich predať?

Image

Návod na použitie

1

Miesta turistického preťaženia.

Počas horúcich dovolenkových období sa suveníry môžu predávať na miestach, ktoré turisti a návštevníci vášho mesta určite navštívia. Napriek cenám sa police na predaj suvenírov v sezóne aktualizujú najmenej raz za hodinu. Každý chce priniesť domov alebo ako darček kamarátom kúsok svojej skúsenosti stelesnený v malej pamätnej maličkosti.

Image

2

Veľtrhy a výstavy.

V každom meste sa často konajú výstavy a veľtrhy tovaru pre domácich majstrov. Ak ste fanúšikom výroby suvenírov, sledujte dopyt a konkurenčné ponuky, určite by ste mali ísť na taký veľtrh. Mnoho ľudí preferuje šperky a suveníry, ktoré nie sú ako ostatné, individuálne, vyrobené na zákazku. Osobitne sa zúčastňujú takých veľtrhov, kde hľadajú skutočne jedinečné predmety chránené autorskými právami. Niekoľko z týchto klientov je s vašimi výtvormi spokojné a príjem je vám k dispozícii po celý rok.

3

Stánky, ktoré už predávajú suveníry.

Ak venujete veľa času príprave samotných suvenírov a nemáte príležitosť ich predať sami, môžete sa dohodnúť s majiteľmi stanov a stánkov, v ktorých sa suveníry už predávajú, aby sa mohli predávať za určité percento z predaja. Každý, kto vyhrá - vy aj majitelia predajne a zákazníci, ktorí sú spokojní so svojimi suvenírmi.

Image

4

Blšie trhy.

Každé mesto má veľa blších trhov. Moderná móda diktuje vintage trendy, ale kde inde nájsť originálne vintage šperky, ak nie na „blchy“? Prenajatie obchodného miesta tu vás bude stáť dosť lacno, ak nie je zadarmo (ak je to spontánny, jednorazový organizovaný trh), a verte mi, že ak si vaše suveníry a remeslá zaslúžia pozornosť, nestratíte čas.

5

Internet.

Pri výrobe suvenírov ich môžete predávať sami, bez toho, aby ste opustili svoj domov, pomocou internetu. Vytvorte si svoj web na hotových bezplatných šablónach, uverejňujte dobré fotografie a rýchlo nájdete svojich zákazníkov. Pripojte sa k skupinám venovaným ručne vyrábanému tovaru, predaji suvenírov, chatu, tu si rýchlo nájdete priateľov, vymieňate si skúsenosti, môžete si kúpiť materiály so zľavou a tiež nájsť svojich zákazníkov.

Image

Komunita LJ na výrobu a predaj ručne vyrábaných suvenírov

Odporúčaná