obchodné

Ako predávať letenky

Ako predávať letenky

Video: Ako môžu letenky stáť len pár €? 2024, Júl

Video: Ako môžu letenky stáť len pár €? 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti je možné vstupenky zakúpiť v ktorejkoľvek kancelárii leteckej spoločnosti alebo cestovnej kancelárie. Tu si môžete vybrať najlepšiu voľbu pre vás v čase a cene. Ako však začnete predávať vstupenky sami?

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - priestory;

  • - licencia;

  • - počítač.

Návod na použitie

1

Staňte sa agentom leteckej spoločnosti, ktorej letenky chcete predať. Všetky spoločnosti majú svoje vlastné požiadavky. Aby ste získali pozíciu agenta zahraničnej spoločnosti, musíte sa zaregistrovať ako zástupca Medzinárodnej asociácie dopravcov.

2

Získajte prístup k svetovým rezervačným systémom („Siréna“, „Hviezda“, „Galileo“, „Gabriel“, „Amadeus“). Môžete sa pripojiť jednorazovo alebo natrvalo. Takéto systémy majú schopnosť rezervovať si sedadlá na akýchkoľvek letoch kdekoľvek na svete.

3

Ak cestovná agentúra neumožňuje zaregistrovať niekoľko veľkých leteckých dopravcov naraz, uzavrite subagentnú dohodu. Toto sa dá dosiahnuť iba so súhlasom spoločnosti a za podmienok, ktoré stanoví spoločnosť. Aj keď tieto požiadavky už nie sú také prísne ako požiadavky agentúr.

4

Vyskúšajte predávať vstupenky online. V súčasnosti existuje dostatok online agentúr a budete sa musieť „odlíšiť od davu“. Niektoré z týchto agentúr si teda rezervujú letenky pre všetky typy leteckých spoločností, hotelov a prenajímajú si dopravu prostredníctvom celosvetovej siete. Majú špeciálne navrhnutý program, ktorý vám umožní spracovať veľké množstvo aplikácií a vykonať rezervácie v reálnom čase (okamžite oznámia cenu a dostupnosť lístkov).

5

Systém predaja leteniek prostredníctvom internetu vám umožňuje šetriť peniaze rezervovaním letenky bez sprostredkovateľov a času, vydaním jednoduchého formulára a rýchleho doručenia letenky kuriérom poskytuje slobodu voľby (desiatky druhov letov a špeciálne ponuky). Tento systém tiež poskytuje lístok nielen kuriérom, ale aj samotným cestujúcim, na letisku alebo v akomkoľvek meste v Rusku (aj v malom). Tieto služby sa však už budú oceňovať samostatne.

Ako otvoriť pokladňu

Odporúčaná