Obchodné riadenie

Ako predávať vzduch

Ako predávať vzduch

Video: Ako nahradiť hadicu na navíjanie hadice na stlačený vzduch. PARKSIDE. LIDL. PDST 10 A2 A1 zmena. 2024, Júl

Video: Ako nahradiť hadicu na navíjanie hadice na stlačený vzduch. PARKSIDE. LIDL. PDST 10 A2 A1 zmena. 2024, Júl
Anonim

Kto z nás by sa nechcel vzdať nudnej práce, nevstávať ráno o šiestej a pracovať pre seba. Ale musíte niečo žiť, ale kde získať ľahké peniaze, nie predávať vzduch? Aj keď, prečo nepredávať vzduch?! Ako viete, turisti si so sebou berú suveníry ako pamiatku. A čo by mohlo byť lepšie, ako zaujať miesto, s ktorým máte príjemný zážitok? Vzdušný zápach mora a pečiva z cukrárne - čo lepšie pripomína cestujúceho minulého leta?

Image

Budete potrebovať

Vzduch, plechovky, štítky.

Návod na použitie

1

Je vhodné, aby ste bývali v meste, ktoré turisti radi navštevujú. Je tiež žiaduce, aby v tomto meste bol čoskoro Deň mesta alebo nejaká iná sviatka milovaná ľuďmi. Ak žijete v sivom priemyselnom meste - choďte.

2

Objednajte si dávku plechoviek na zabalenie vzduchu. Samozrejme by sa dalo skryť aj vzduch v sklenených nádobách. Aj keď všetci vieme, že vzduch je priehľadný, keď vidíte, ako sa predáva prázdna sklenená nádoba, máte pocit, že sme v niečom podvedení.

3

Vopred si premyslite niekoľko slávnych miest vo vašom meste, v ktorých bude vzduch najčerstvejší a najpríjemnejší. Môže to byť promenáda, rozkvetlá botanická záhrada, jedna z hlavných ulíc mesta, kde sa na seba ukladajú pekárne a všade môžete počuť lahodnú vôňu čerstvého pečiva.

4

Keď sa rozhodnete pre miesta, objednajte si štítky. Okrem označenia samotného miesta a jeho fotografie napíšte na štítok zloženie: vonia po mori, kvitnúce magnólia, opaľovací krém a pečené koláče, ktoré pouličný predajca pečie na križovatke už desať rokov.

5

Teraz je záležitosť ponechaná na malej. Vezmite plechovky a nasajte vzduch na vybrané miesta. Korkové poháre čo najrýchlejšie. Prilepte predpripravené štítky, aby ste nezamieňali horský vzduch s morským vzduchom. A rýchlejšie pre turistov - ocenia neobvyklý suvenír.

Bajkal sa predáva v plechovkách

Odporúčaná