obchodné

Ako si vyrobiť topánky

Ako si vyrobiť topánky

Video: Hithit.cz - BOTAO: Barefoot boty, co si sami ušijete 2024, Júl

Video: Hithit.cz - BOTAO: Barefoot boty, co si sami ušijete 2024, Júl
Anonim

Rovnako ako oblečenie, obuv je nevyhnutnou súčasťou každého človeka. Preto je výroba obuvi kedykoľvek sľubným a ziskovým podnikom, ktorý jej výrobcovi prináša značný zisk. Je to kvôli pretrvávajúcej potrebe ľudí v zime, v lete, v demo sezóne, vo večerných, športových a iných obuvi.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa rozhodnete pre výrobu obuvi, použite hornú časť a stielku z pravej kože, ktorá je vysoko trvanlivá, dlhodobo udržuje atraktívny vzhľad a je tiež trvanlivá, odolná voči vlhkosti a dobre si udržuje teplo, udržiava obuv pohodlnú teplota nôh.

2

Ako podložka použite vodotesnú a elastickú pokožku a na pätu topánky - kožu so zvýšenou pevnosťou.

3

Podrážky obuvi môžu byť vyrobené z rôznych materiálov. Podrážky letnej obuvi by mali byť vyrobené z ľahkých a pružných materiálov a podrážky pre zimnú a mrazuvzdornú obuv by mali byť vyrobené z odolnejších a odolnejších materiálov, ktoré nepodliehajú pošmyknutiu.

4

Začnite s výrobou obuvi rozrezaním jej častí pomocou najkvalitnejších a najodolnejších kožených strihov, ktoré majú vysokú odolnosť proti opotrebeniu.

5

Potom pokračujte spracovaním jednotlivých častí, ako aj prípravou jej hornej časti. Použite voskované nite, aby švy boli nepremokavé. Na letné topánky vystrihnite aj výstelku z vystuženej látky na báze bavlny Jersey. Posilnite prsty na nohách a pätách topánok pomocou špeciálneho elastického polyméru, ktorý si zachováva svoj tvar a mäkkosť, čím poskytuje chodidlu extra pohodlie.

6

Pri spájaní všetkých častí do hotovej obuvi použite blok, na ktorom sú horné časti utiahnuté a podošva je potom pripevnená k obrobku. Kvalita a trvanlivosť topánky, ako aj jej vzhľad a pohodlie závisia od kvality inštalácie a utiahnutia. Pri montáži zimnej obuvi po nalepení podošvy ju dodatočne zabalte na palubu.

7

Na cieľovej čiare.

Odporúčaná