ostatné

Ako pracovať s tímom v Oriflame

Ako pracovať s tímom v Oriflame

Video: PREHĽAD OBJEDNÁVKY z katalógu Oriflame č. 2-2021 | Nové položky v katalógu Oriflame č. 3-2021 2024, Júl

Video: PREHĽAD OBJEDNÁVKY z katalógu Oriflame č. 2-2021 | Nové položky v katalógu Oriflame č. 3-2021 2024, Júl
Anonim

Keď pozývate ľudí do svojho tímu Oriflame, môžete vidieť, že po chvíli sa mnohí konzultanti stanú neaktívnymi a niektorí dokonca prechádzajú do inej štruktúry. Je to z mnohých dôvodov, ktorým sa dá vyhnúť jednoduchými pravidlami podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Práca s partnermi musí začať od momentu, keď sú zaregistrovaní.

Akonáhle dostanete e-mailom oznámenie o nováčiku vo vašej štruktúre, nezabudnite ho najskôr kontaktovať telefonicky.

Počas telefonického rozhovoru sa dozviete viac o cieli stať sa konzultantom (nákup, predaj alebo budovanie firmy).

Upozorňujeme, že e-mailom pošlete všetky potrebné informácie o tom, ako zadávať objednávky a prijímať dary. Ak máte príležitosť osobne sa stretnúť, nezabudnite pozvať na stretnutie a potom predniesť prezentáciu na tému „Príležitosti pre Oriflame“.

Image

2

Akonáhle ste nadviazali kontakt s nováčikom, pošlite informatívny list s popisom aktuálnych propagačných akcií, ich podmienok a výhod získaných z účasti na nich. Dôležité: V liste nemusíte uvádzať odkazy na oficiálnu webovú stránku spoločnosti a hovoriť, že existujú všetky informácie. Stručne načrtnite podstatu každého bonusového programu tak, že k nemu pripojíte zodpovedajúci obrázok s podmienkami, ako sa to robí vo vašom účte v časti „správy“.

Image

3

Pri práci so skupinou sa musíte snažiť udržiavať dobrý kontakt s každým z vašich partnerov.

V takom prípade sa odporúča, aby ste všetkým svojim konzultantom zasielali oznámenia na začiatku a na konci každého katalógu, v ktorom hovoríte o dobe platnosti katalógu, kde si ho môžete pozrieť online, propagačných akciách a predaji oriflame .

Týmto krokom môžete „prebudiť“ poradcov v oblasti spánku, ktorí si neobjednali niekoľko adresárov v rade.

Image

4

Skupinové školenie by sa nemalo obmedzovať iba na telefóny a e-maily.

Vykonajte webináre so svojím tímom najmenej raz v katalógu na rôzne témy: od správneho používania kozmetiky, po vybudovanie kariéry a preskúmanie wellness príležitostí.

Pred uskutočnením takýchto stretnutí nezabudnite niekoľkokrát precvičiť, aby ste sa pri rozhovore a odpovedaní na otázky konzultantov cítili istí a neotriapali sa.

5

Usporiadajte malé súťaže medzi členmi vašej skupiny.

Môžete použiť štandardné techniky, napríklad: požiadajte účastníkov, aby napísali list o svojej práci s Oriflame a dosiahnutých výsledkoch alebo získaných výhodách. Tri najlepšie, ktoré môžete poslať niektorým typom kozmetiky alebo parfumovej vody.

Účastníci pochopia, že sa o ne zaujímate a budú sa aktívnejšie zúčastňovať na nasledujúcich súťažiach.

Image

Venujte pozornosť

Opätovná registrácia v Oriflame je zakázaná, avšak po 6 katalógoch, v ktorých nezadali objednávky, sa ukončí. Takže sa môžu registrovať v inej štruktúre.

Užitočné rady

- Venujte viac času konzultantom, ktorí vytvárajú tím, vďaka spolupráci s nimi získate viac odmien

- Vylúčiť z informatívneho zoznamu adresátov tých, ktorí nezadali objednávky pre viac ako 9 adresárov v rade, možno už pracujú v inej štruktúre.

- Pokúste sa čo najskôr odpovedať na otázky svojich konzultantov.

Odporúčaná