Obchodné riadenie

Ako propagovať skupinu

Ako propagovať skupinu

Video: AKO PROPAGOVAŤ a zdieľať na Facebooku 2024, Júl

Video: AKO PROPAGOVAŤ a zdieľať na Facebooku 2024, Júl
Anonim

Internetový svet dnes ovláda rôzne sociálne služby. Medzi najobľúbenejšie z nich patria Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook. Najúčinnejšou metódou sociálneho marketingu je vytváranie a propagácia skupín v týchto sociálnych sieťach. Na vytvorenie skupiny nie sú potrebné špeciálne znalosti a úsilie, ale ako ich môžete propagovať?

Image

Návod na použitie

1

V prvom rade, ak chcete propagovať skupinu v sociálnej sieti, musíte ju naplniť vzrušujúcim a jedinečným obsahom. Ak sami nemáte talent na písanie, môžete si najať profesionálneho copywritera, ktorý umiestni všetky informácie na police. Na prilákanie účastníkov nie je na škodu poskytnúť skupine rôzne ilustratívne materiály, napríklad fotografie a videá z YouTube. Celkom účinnými prostriedkami na prilákanie dopravy sú rôzne prieskumy verejnej mienky a prieskumy verejnej mienky.

2

Navyše, pre úspešný rozvoj skupiny je potrebné najať administrátorov, ktorí odstránia spam za nominálny poplatok, otvoria nové témy a najmú nových členov skupiny. Správcovia by sa mali vyberať zodpovedne, pretože sú tvárou vašej skupiny. Upozorňujeme, že vedúci skupín sú rozdelení na správu a vedenie. Administratíva rozšírila autoritu, takže stojí za to pridať do nej iba tých najdôveryhodnejších ľudí.

3

Pre podporu skupiny nie je na škodu a ďalšie motivácie. Napríklad môžete usporiadať súťaž medzi rôznymi členmi skupiny s rôznymi hodnotnými cenami. Ten, komu sa podarí prilákať čo najviac priateľov do skupiny, dostane hlavnú cenu.

4

No a posledný. Aby ste čo najrýchlejšie propagovali skupinu VKontakte alebo v Odnoklassniki, musíte si vymieňať odkazy so skupinami podobnými témami. Starostlivo zvážte výber skupín priateľov - pridať jednodňové skupiny s desiatimi účastníkmi jednoducho nedáva zmysel.

Užitočné rady

Premyslená propagácia môže v skupine prilákať až 500 ľudí denne.

Pri propagácii skupiny nepoužívajte metódy spammerov.

Odporúčaná