Druhy činností

Ako propagovať lekárske centrum

Ako propagovať lekárske centrum

Video: Domestic mini-breeding of medical leeches part 3 2024, Júl

Video: Domestic mini-breeding of medical leeches part 3 2024, Júl
Anonim

Vzhľadom na nízke štandardy tradičnej lekárskej starostlivosti umožňuje vznik nových komerčných inštitúcií starať sa o svoje zdravie v najpriaznivejších podmienkach. Konkurencia v tejto oblasti je však už dosť vysoká. Z tohto dôvodu potrebuje každé zdravotné stredisko ďalšiu podporu.

Image

Budete potrebovať

  • - corporate identity;

  • - propagačné predmety;

  • - zákaznícka základňa.

Návod na použitie

1

Rozvíjať firemnú identitu lekárskeho centra. Na pozadí beztvárnych kliník a bežných laboratórií by ste mali vyniknúť nezabudnuteľným logom a premysleným sloganom. Uvoľnite rôzne produkty s prvkami firemnej identity: hlavičkové papiere, perá, odtrhávacie bloky pre bankovky, vývesné štíty, letáky. To všetko prispeje k propagácii spoločnosti.

2

Udržiavajte zákaznícku základňu, ktorá vám bude slúžiť nielen ako účinný prostriedok propagácie centra, ale tiež pomôže zvýšiť tok zákazníkov. Vyplňte všetky potrebné kontaktné informácie pre každého pacienta. Ak má pacient chronické choroby, zavolajte mu niekoľkokrát do roka s ponukou návštevy svojho centra.

3

Vytvorte systém zliav pre stálych zákazníkov. Vyvíjajte zľavové karty, ktoré neustále pripomínajú pacientov vášho centra. Pozvite klientov, aby odporúčali vaše centrum priateľom a dostali napríklad bezplatné wellness procedúry.

4

Zaviesť jasné komunikačné normy pre zamestnancov. Zdvorilý, pozorný prístup lekárov nemôže byť o nič menej konkurenčnou výhodou ako ich profesionalita. Snažte sa, aby sa s vami každý cítil čo najpohodlnejšie, pretože pri výbere lekárskeho zariadenia je pre mnohých pacientov kľúčová atmosféra.

5

Analyzujte činnosť konkurentov a na základe nich zdôraznite ich charakteristické črty. Budujte na svojom výskume a budujte svoju marketingovú stratégiu. Vyberte najúčinnejšie reklamné médiá. Napríklad vo vašom centre pracujú jedineční špecialisti alebo máte jediné vzácne vybavenie v meste. V takom prípade je vhodné sa neobmedzovať iba na všeobecnú reklamu: na tieto výhody by sa mali zamerať videá v televízii alebo spravodajské články v médiách.

Odporúčaná