obchodné

Ako roztočiť umývadlo

Ako roztočiť umývadlo

Video: Azure Unblogged - GitHub 2024, Júl

Video: Azure Unblogged - GitHub 2024, Júl
Anonim

Autoumyvárne sú firmou, ktorá bude po dlhú dobu patriť do kategórie sľubných a výnosných, pretože ich počet neudrží tempo rastu počtu automobilov. Ale tie čiary, ktoré vidíte pred umývaním auta, neznamenajú, že sa predvolene objavia pred vašimi. Je potrebné podporovať umývadlo a pracovať na neustálom získavaní nových a udržaní starých zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad marketingovými pravidlami založenými na cieľovom publiku a mieste. Umiestnite reklamy na hlavné diaľnice v okruhu 1 km okolo umývadla a umiestnite stĺpiky vedľa neho. Tlačte farebné brožúry a doručujte ich do susedných dvorov, sľubujte zľavám prednášajúcim, aby prilákali prvých zákazníkov.

2

Upozorňujeme, že najúčinnejšou reklamou sú recenzie spokojných zákazníkov. Každý z nich povie najmenej trom z jeho priateľov o umývaní auta, ale pobúrený zákaznícky servis môže vystrašiť desať ľudí. Pre väčšinu zákazníkov je hlavnou vecou kvalita drezu, za ktorú budú ochotní platiť. Veľkú úlohu zohrávajú aj maličkosti - čisté opotrebované držiaky na poháre, vrecká na dvere. Ak vysávate interiér, nezabudnite zdvihnúť zadné sedadlá a odstrániť z nich odpadky.

3

Pred umývaním venujte pozornosť platforme, mala by byť dostatočne priestranná, aby zákazníci nemuseli stáť v rade. Po vyriešení problému vo fronte sa uistite, že majitelia automobilov môžu pohodlne zostať v čakárni. Ozdobte ho v upokojujúcich farbách, vybavte ho mäkkým pohodlným nábytkom, surfujte po internete, wi-fi a zaveste veľkú televíziu. Pre vodičov dámskych automobilov si môžete dať stôl, kde môžu robiť manikúru, a čakať na umytie auta.

4

Usporiadajte v miestnosti, kde zákazníci očakávajú, možnosť vypiť si šálku dobrej kávy, desiatu s čerstvým pečivom. Všetko, čo súvisí s jedlom, by malo byť čisté. Niektoré populárne umývačky áut majú možnosť jesť horúci obed. Ak to miestnosť umožňuje, zvážte túto ďalšiu príležitosť na prilákanie zákazníkov.

5

Využite kumulatívne zľavy. Napríklad pri šeku napíšte, že pri predložení 9 takýchto šekov bude môcť klient auto umývať zadarmo. Samotní zákazníci tak budú viesť záznamy o počte záchytov. Pri veľkých objednávkach 500 - 700 rubľov rozdajte ďalšie bonusy, napríklad osviežovače vzduchu. Vytvorte kumulatívne zľavové karty pre stálych zákazníkov, bude to vynikajúci dôvod na opravu vášho vozidla pri umývaní auta.

ako prilákať zákazníkov na umývanie auta

Odporúčaná