Obchodné riadenie

Ako propagovať taxislužbu

Ako propagovať taxislužbu

Video: Nová pravidla taxislužby 2024, Júl

Video: Nová pravidla taxislužby 2024, Júl
Anonim

Pohodlné interiéry automobilov, nepretržitá služba, ľahko zapamätateľné telefónne čísla, predobjednávka a autá rôznych tried - to všetko sú súčasti úspešnej agentúry pre prepravu cestujúcich.

Image

Návod na použitie

1

Po zorganizovaní taxislužby by ste mali premýšľať o tom, ako prilákať zákazníkov. Do zoznamu služieb vašej služby uveďte telefonické upozornenie cestujúcich, že taxi dorazilo. Možno zákazníci ocenia úctu a následne sa stanú trvalými.

2

Nezabudnite na pohodlie cestujúcich. Zabezpečte čistotu a potrebné vybavenie v interiéri automobilov: v zime vyhrievanie, v lete osviežujúcu klimatizáciu.

3

Obráťte sa na reklamné agentúry. Budú schopní profesionálne a rýchlo poskytnúť vašim službám potrebné služby. Využite reklamu umiestnenú nad hlavnými ulicami mesta - na tzv. „Prístavby“ a „billboardy“. Hmatateľné výhody prinesie aj reklama v televízii a novinách, na letákoch a v reklamách prilepených na verandách.

4

Strávte masívnu propagáciu lotériovými lístkami a malými cenami. Upozorňujeme, že akcie sa môžu zúčastniť iba cestujúci, ktorí využili vašu službu najmenej raz. Toto upozorní agentúru.

5

Dohodnite sa so zamestnancami reštaurácií a klubov, aby zavolali na vaše služby na žiadosť návštevníkov pre určité percento z každého hovoru.

Venujte pozornosť

Nezabudnite kontrolovať úroveň komunikácie zamestnancov so zákazníkmi. Boorish a hrubý prístup dispečerov a vodičov k cestujúcim povedie k strate veľkého percenta potenciálnych a stálych zákazníkov.

Užitočné rady

Podporujte stálych zákazníkov. Možno si každý desiaty výlet zadarmo alebo vytvorte zľavový systém, ktorý je prospešný pre obe strany.

Ako propagovať taxi

Odporúčaná