Obchodné riadenie

Ako propagovať svoj blog v krátkom čase

Ako propagovať svoj blog v krátkom čase

Video: Blogy:publikuj a prosperuj_video knižná recenzia na INSIGHTBOOKS.ORG 2024, Júl

Video: Blogy:publikuj a prosperuj_video knižná recenzia na INSIGHTBOOKS.ORG 2024, Júl
Anonim

Najefektívnejší a najrýchlejší spôsob propagácie vášho blogu je jeho propagácia. Dobrú reklamu môže poskytnúť bloger, ktorý má niekoľko tisíc návštev denne. Ak radí vášmu blogu, môžete si byť istí úspechom svojho webu hneď nasledujúci deň. Ale ako sa ho správne opýtať?

Image

Návod na použitie

1

Čo môže byť reklama? Môže to byť jednoduchý príspevok pre hostí, keď píšete na jeho blog atraktívny článok a uverejnia ho tam, kde sa na vás odkazuje, alebo to môže byť rozhovor s majiteľom blogu, ktorý bude samozrejme tiež uverejnený.

2

Chcete, aby vás inzerovala hostiteľ slávneho blogu. Prvá vec, ktorú treba urobiť, je nájsť jeho kontakty. Sú umiestnené na príslušnej stránke webu.

3

Ak nájdete kontakty tejto osoby, napíšte kompetentnú ponuku, ktorá by ju mohla zaujímať. Najúspešnejším krokom môže byť list v štýle „Ahoj, vole, urobil som skvelý blog, ktorý si na mojom webe vložím, pliiiz!“ Musíte pochopiť taký okamih, že sme všetci ľudskí bytosti, a aj keď píšete úspešnému bloggerovi, nemali by ste na neho tlačiť, ani žiadať, ani prosiť, ani sa nepýtať.

4

Prvá vec, ktorú potrebujete, je nájsť spoločnú reč s týmto bloggerom. Všetko je tu veľmi individuálne: okamžite môžete nadviazať vzťahy s mnohými blogermi, hovoriť o tom, ako budete medzi sebou užitoční. Môžete hovoriť o spoločných akciách. Nezabudnite si vymeniť telefónne čísla alebo skype, pretože bude ťažké a nepohodlné vyriešiť problémy e-mailom.

5

A čo je najdôležitejšie - váš návrh by mal byť napísaný vzájomne prospešným spôsobom. Bloggera v žiadnom prípade nezavádzajte, nedávajte mu nepravdivé informácie. Kruh vyhľadávaných blogerov je veľmi úzky, rozptýlené správy rýchlosťou blesku a poskytnutím niečoho nespoľahlivého môžete navždy stratiť podporu partnerov.

6

Preto sa pokúste o úspešnú spoluprácu. Je zrejmé, že v počiatočnom štádiu, keď ešte nemáte veľký okruh čitateľov, nemôžete ponúknuť spravodlivú výmenu, ale napríklad organizovaním kampaní môžete ponúknuť prevzatie zodpovednosti za organizovanie záležitostí, pričom partnerovi zostane iba právo. poskytnúť svoju vlastnú značku.

Odporúčaná