Obchodná komunikácia a etika

Ako inzerovať spoločnosť

Ako inzerovať spoločnosť

Video: Inzercia bezkontaktne 2024, Júl

Video: Inzercia bezkontaktne 2024, Júl
Anonim

Druhy reklamy úzko súvisia s jej cieľmi a ciele reklamy sú samozrejme spojené s tými skupinami obyvateľstva, ktoré sú spotrebiteľmi tejto služby. Ak si musíte zvoliť, a uvažujete o tom, ako inzerovať spoločnosť, musíte zrušiť účel reklamy.

Image

Návod na použitie

1

1 Obrázková reklama

Toto je zvyčajne reklama na vytvorenie priaznivého obrazu spoločnosti. Hlavnou úlohou takejto reklamy je oboznámiť potenciálnych spotrebiteľov s pokynmi spoločnosti a so zrejmými výhodami, ktoré klient získa pri kontakte s vami. Okrem toho obrázková reklama vytvára o tejto spoločnosti priaznivý dojem. Hlavným cieľom je upevniť pozitívny imidž spoločnosti v mysliach potenciálnych zákazníkov, ktorá zvyčajne funguje širšie ako iné typy reklamy. Môžeme povedať, že toto je reklama na neskôr. Zameriava sa nielen na potenciálnych kupujúcich, ale aj na iných spotrebiteľov. Je to všetko preto, aby sa zabezpečilo, že so zvýšením počtu poskytovaných služieb už vaša spoločnosť vyvolala výlučne pozitívne emócie.

2

Účinné spôsoby propagácie spoločnosti pomocou obrázkovej reklamy: - vonkajšia reklama;

- umiestňovanie reklám v televízii;

- reklama v novinách a časopisoch;

- účasť na rôznych charitatívnych podujatiach s oznámením o účasti spoločnosti v médiách.

3

2 Stimulačná reklama

Jej smerom je stimulovať rôzne potreby zákazníkov. Keďže jeho zameranie je obmedzené, malo by byť určené pre používateľov. Odvolanie na väčšie publikum je však jednoducho nevyhnutné. Zvyčajne je ťažké presne identifikovať potenciálnych kupujúcich, ale v tomto prípade nie je rozšírenie publika úmyselné, ale úplne náhodné. Toto je jeden z najbežnejších typov reklamy. Mala by zdôrazňovať hlavné výhody vašej spoločnosti, jej vynikajúce a pozitívne vlastnosti v porovnaní s podobnými firmami. Ak hovoríme o službách, ktoré vaša spoločnosť poskytuje, mali by ste povedať svoje hlavné výhody. To, čo navrhujete, nie je možné získať od iných firiem. Môže ísť o zľavy, vysokú úroveň služieb atď. Hlavným cieľom stimulácie reklamy je prinútiť spotrebiteľov, aby využívali vašu spoločnosť na získanie potrebných služieb.

4

Postup inzercie spoločnosti pomocou propagačných reklám:

• Často sa opakujúce reklamy v rôznych a populárnych novinách a časopisoch (najmä tie, ktoré upútajú pozornosť vašich potenciálnych zákazníkov);

• Yandex Direct alebo direct mail;

• rozhlasová reklama;

• aktívna účasť na výstavách;

• najdrahšia je televízna reklama (veľmi efektívna, ale jej vysoká cena na oblohe môže dobre absorbovať veľkú časť vášho zisku).

Ako otvoriť reklamnú agentúru a rozvinúť sa v ziskovú spoločnosť

Odporúčaná