Obchodná komunikácia a etika

Ako inzerovať svoje podnikanie

Ako inzerovať svoje podnikanie

Video: Obmedzenia inzercie obsahu súvisiaceho so zdravím (Viktória Kajanovičová, PPC špecialistka) 2024, Júl

Video: Obmedzenia inzercie obsahu súvisiaceho so zdravím (Viktória Kajanovičová, PPC špecialistka) 2024, Júl
Anonim

Mladí podnikatelia sa často pýtajú: ako vytvoriť kompetentnú reklamu pre svoj obchodný projekt, ako získať lásku spotrebiteľa, ktorý dnes diskriminuje? Jednoduché pravidlá pomôžu vyrovnať sa s touto náročnou úlohou.

Image

Budete potrebovať

  • - prístup na internet

  • - finančné prostriedky na reklamu

Návod na použitie

1

Zistite, ku ktorému konkrétnemu odvetviu vášho podnikania patrí, a zamerajte sa na jeho propagáciu. Niche je samostatný segment trhu, ktorý sa špecializuje na predaj tovaru alebo služieb určitej kategórie. Napríklad kozmetický priemysel, vzdelávacie služby atď.

2

Vytvorte si individuálny štýl svojej vlastnej spoločnosti. Obráťte sa na odborníkov, aby vyvinuli meno a logo, navrhli vizitky a propagačné predmety (letáky, brožúry, perá, kalendáre). Pamätný znak, živé meno kedykoľvek sa objaví v pamäti potenciálneho kupujúceho a letáky prilepené po meste si vyžiadajú kontaktné informácie.

3

Urobte veľkolepú prezentáciu na počesť otvorenia vašej vlastnej spoločnosti. Reklama - pozvanie rozhlasom, v novinách. Usporiadajte bufet a starostlivo premyslite zábavný program. Povedzte nám o svojom projekte, jeho výhodách a bonusoch pre zákazníkov. Pamätné výrobky s logom spoločnosti sú perfektné ako suveníry.

4

Nenechajte si ujsť príležitosť využívať služby bezplatnej reklamy na sociálnych sieťach. Vytvorte na svojej stránke stránku alebo skupinu určenú pre vašu spoločnosť. Objednajte si uvítací článok, povedzte nám o poskytovaných službách alebo sortimente tovaru, pridajte fotografie. Nezabudnite pravidelne aktualizovať informácie o pripravovaných akciách, ochutnávkach a súťažiach. Posielajte pozvánky stálym zákazníkom a požiadajte svojich priateľov, aby vám o vás povedali. Nikto zatiaľ nezrušil „vírusový“ marketing!

5

Zaujímajte sa o verejný život mesta. Nadviazajte kontakty so zástupcami rôznych segmentov trhu. Staňte sa sponzorom hromadnej akcie, špeciálne navrhnutej pre vaše cieľové publikum, zapojte sa do charity. Určite o vás počujú a veľa dobrého.

Sprievodca svetom podnikových financií

Odporúčaná