Obchodné riadenie

Ako inzerovať noviny

Ako inzerovať noviny

Video: Procházka dohadoval s Matovičom daňový únik 2024, Júl

Video: Procházka dohadoval s Matovičom daňový únik 2024, Júl
Anonim

Konkurencia v polygrafickom priemysle sa každým rokom zvyšuje. Rôznorodosť publikácií a distribúcia dostupných internetových zdrojov situáciu len zhoršujú. Preto potrebujú všetky noviny stálu reklamu.

Image

Budete potrebovať

  • - návrhárske služby;

  • - internet;

  • - peniaze.

Návod na použitie

1

Navrhnite firemnú identitu svojich novín. Kontaktujte profesionálneho dizajnéra, ktorý pre vás vytvorí chytľavé logo a ďalšie symboly. Vydávajte vysoko kvalitné propagačné výrobky s logom (kancelárske potreby, prívesky na kľúče, hrnčeky), ktoré budete používať ako prezentácie obchodným partnerom a veľkým zákazníkom.

2

Vytvorte POS materiály, ktoré sa budú používať priamo na predajných miestach (kiosky, periodické zásobníky, kníhkupectvá). Môžu to byť woblery, plagáty, nápisy. Tieto reklamné médiá pomôžu kupujúcemu venovať pozornosť vašim novinám, ak jeho meno nie je verejnosti príliš známe.

3

Strávte online reklamnú kampaň. Nájdite portály, ktoré zodpovedajú smerovým preferenciám vášho čitateľa. Na tieto stránky umiestnite bannery. Okrem toho použite fóra na prilákanie používateľov, ktorí sa zaujímajú o problém. Vytlačte jednotlivé novinové materiály na internete a pozývajte vás, aby ste si prečítali ostatné publikácie priamo v samotnom periodiku.

4

Využite sponzorstvo ako spôsob propagácie. Vyberte udalosti, ktoré budujú pozitívnu povesť vašich novín. Umiestnite bannery alebo plagáty na miesto konania podujatia. Vytlačte fotografie a materiály o udalosti v samotných novinách.

5

Pozrite si televízne a rozhlasové reklamy. Táto metóda môže byť jedným z najdrahších, ale veľmi efektívnych pre reklamu novín. Vyberte kanály, ktoré sú pre vaše cieľové publikum najrelevantnejšie.

6

Vydajte bezplatnú aplikáciu pre noviny pre zábavu alebo reklamu. Takáto publikácia sa dostane k širokej verejnosti. V samotnej aplikácii inzerujte hlavné noviny.

Odporúčaná