ostatné

Ako inzerovať taxi

Ako inzerovať taxi

Video: Učte sa s Google Partners: Webinár na tému "Prečo a ako inzerovať na mobilných zariadeniach." 2024, Júl

Video: Učte sa s Google Partners: Webinár na tému "Prečo a ako inzerovať na mobilných zariadeniach." 2024, Júl
Anonim

Mestská doprava nie vždy zvláda prepravu cestujúcich po meste a mimo neho. V takom prípade prichádza na záchranu taxi park. Existuje niekoľko skvelých spôsobov, ako rozoznať taxislužbu.

Image

Budete potrebovať

  • - rozpočet na reklamu;

  • - billboardy;

  • - rozhlasová stanica;

  • - farba na autá;

  • - vizitky.

Návod na použitie

1

Vypočítajte si rozpočet na reklamu. Pred inzerciou v médiách analyzujte, koľko môžete minúť za kampaň. Samozrejme, že v prvej fáze za to nemusíte mať veľa peňazí. Je dôležité mať na pamäti jednu vec, všetky investície do dobrej reklamy sa vyplatia mnohokrát, ak sa vaša značka stane všade rozpoznateľnou.

2

Dajte telefónne čísla na samotné autá. Najlepšie farby pre taxíky sú tmavé alebo žlté. Dajte na svoje pozadie kontaktné telefónne čísla, na ktorých môžu ľudia zavolať tomuto taxíku. Funguje to veľmi efektívne, pretože neinvestujete veľa do reklamy, ale tiež utrácate konštantné PR svojej agentúry iba jazdením po meste. Používajte svetlé farby na tmavom pozadí vozidla alebo naopak. Potom si určite všimnete a úspech je zaručený!

3

Nastavte billboardy na okraji hlavných ulíc s telefónnymi číslami. Veľmi produktívnym spôsobom reklamy sú aj bannery alebo veľké plagáty na hlavných diaľniciach mesta. Je dôležité, aby ste si ľahko zapamätali čísla svojej flotily taxíkov. Stačí umiestniť telefónne čísla na billboard vo zvislej polohe a znamienko zdola a vyššie, napríklad „Taxi Premiere“. Čísla by mali byť pokiaľ možno napísané žltou alebo červenou farbou. Potom si ich pravdepodobne všimnú a odlíšia sa od ostatných reklám tohto typu.

4

Dajte všetkým svojim cestujúcim na vizitkách taxi alebo zľavových kartách. Toto je ďalší populárny spôsob a skutočne to funguje! Prečo? Všetko je jednoduché - cestujúci už bude mať vaše údaje po ceste a vizitku si uloží do svojej peňaženky. Príležitostne sa vždy spojí s vašou taxislužbou. Priatelia a známi môžu tieto vizitky odovzdávať jeden druhému! A ak poskytujete aj zľavy, napríklad na 10 a viac ciest, uistite sa, že budete mať vždy dostatok zákazníkov!

5

Pošlite krátku reklamu vo vašom miestnom rádiu. Ak už máte dostatok finančných prostriedkov, potom napíšte malú reklamu pre rádio, doslova na 5 až 7 sekúnd. Na tento účel je najvhodnejšia miestna pobočka spoločnosti AvtoRadio alebo akékoľvek iné. Predtým dobre analyzujte, kedy vás potenciálni zákazníci môžu počúvať, a neváhajte rokovať s rozhlasom o reklame.

Odporúčaná