management

Ako vytvoriť pridružený program

Ako vytvoriť pridružený program

Video: Making Humans a Multiplanetary Species 2024, Júl

Video: Making Humans a Multiplanetary Species 2024, Júl
Anonim

Affiliate program - jeden zo spôsobov, ako zarobiť peniaze na internete, založený na platbe provízie za každého priťahovaného používateľa. V prípade pridružených programov sa platba vykonáva iba za zmysluplné činnosti používateľov. Predávajúci platí správcovi časť svojich príjmov za to, že správca webu prináša kupujúcim - skutočné alebo potenciálne.

Image

Budete potrebovať

vlastný web, elektronická peňaženka.

Návod na použitie

1

Ak chcete začať, vyberte svoj pridružený program. Na internete ich je veľa, takže si vyberajte zvlášť vážne. Po prechode na webovú stránku pridruženého programu si najprv prečítajte pravidlá. Pri výbere venujte pozornosť: - či je stránka, na ktorej chcete zarobiť peniaze, vhodná pre tento pridružený program. Napríklad reklamní makléri často neakceptujú stránky hostené na bezplatnom hostovaní, niektoré vyžadujú určitý počet jedinečných návštevníkov za deň;

- koľko platia za činnosti a aká je minimálna suma, ktorá je k dispozícii na výber;

- ak vám partnerský program vyhovuje vo všetkých ohľadoch, vyhľadajte v ňom recenzie v sieti, aby ste predišli možným podvodom.

2

Pripojiť sa k jednému alebo druhému pridruženému programu je najlepšie zo všetkých, ktoré majú svoje vlastné webové stránky. Nezabudnite skontrolovať, či spĺňa určité normy: - Vaša stránka, samozrejme, nesmie porušovať zákony Ruskej federácie. Nemalo by obsahovať výzvy na terorizmus, na podnecovanie národnej alebo náboženskej nenávisti;

- je nežiaduce, aby vaše stránky mali k dispozícii napadnuté programy na stiahnutie;

- stránka by nemala obsahovať obsah s erotickým obsahom;

- Vaša stránka by mala mať tému a je na nej potrebné zvoliť si pridružený program.

3

Ak vaše stránky spĺňajú všetky požiadavky, zaregistrujte sa a začnite. Po registrácii v pridruženom programe dostanete odkaz, na ktorom sa nachádza váš osobný pridružený kód. Zverejnite tento odkaz na vašom webe alebo blogu a všetci ľudia, ktorí naň kliknú, prejdú na určený web. Po kliknutí na odkaz sú títo ľudia označení vašim pridruženým kódom. Pri kúpe produktu sa kód prečíta a na svoj účet automaticky dostanete percento provízneho predajcu. Ak chcete vybrať prostriedky, získajte elektronickú peňaženku, pokiaľ možno WebMoney alebo Yandex.Money.

4

Môžete zarobiť peniaze bez toho, aby ste mali vlastný web. Vložte reklamný odkaz alebo odkaz na odporúčanie na svoj podpis na fórach alebo na akékoľvek „verejné“ miesto, nezabudnite však, že návratnosť takýchto metód je malá.

Užitočné rady

Neverte na sľuby miliónov príjmov, ktoré sú vyplnené mnohými webmi - je to podvod a lákanie.

Odporúčaná