ostatné

Ako naladiť VAZ

Obsah:

Ako naladiť VAZ

Video: CARBURATOR ADJUSTMENT |My LADA| #15 2024, Júl

Video: CARBURATOR ADJUSTMENT |My LADA| #15 2024, Júl
Anonim

Vyladenie vo VAZ zahŕňa vylepšenie motora, vzhľadu a interiéru vozidla. Môžete si vybrať akékoľvek stoličky, všetko záleží na túžbe majiteľa a fondoch, ktoré je ochotný minúť.

Image

Môžeme s istotou povedať, že každý druhý majiteľ „klasickej“ chce auto opraviť a urobiť ho jedinečným. Ako naladiť VAZ? Túto firmu môžete zveriť odborníkom alebo sa môžete pokúsiť priniesť niečo nové vlastnými rukami. Okrem toho môžete vykonať skratku kabíny, vzhľadu a motora, všetko záleží na fantázii majiteľa a hrúbke jeho peňaženky.

Vyladenie motora a vzhľadu

Ladenie VAZ zvyčajne začína prácou s motorom. Môžete vylepšiť karburátor, vymeniť ventily za cudzie, vylepšiť sviečky, nainštalovať lambda sondu a filter s nulovým odporom, ako aj zvýšiť objem valcov. Prvá etapa zvyšuje výkon a druhá volí vačkový hriadeľ a upravuje načasovanie ventilu. Motor môžete úplne vymeniť za výkonnejší.

Vonkajšie ladenie spočíva hlavne v prelakovaní, inštalácii zliatinových kolies a novej súpravy mriežky a karosérie, ako aj na zosilnení nárazníka. Pokiaľ ide o odpruženie, môžete z neho urobiť športový typ výmenou pružín a tlmičov. Môžete dať svetlometom jedinečný dizajn a farbu a tiež ich mierne stmaviť pomocou tónovaných zadných svetiel a v skutočnosti samotných svetlometov. Môžete nainštalovať nové a dokonca hmlové svetlá.

Odporúčaná