ostatné

Ako vyrobiť výloh

Ako vyrobiť výloh

Video: Truhlářství FUTO - Výroba výloh v pražské restauraci 2024, Júl

Video: Truhlářství FUTO - Výroba výloh v pražské restauraci 2024, Júl
Anonim

Vitrína je tvárou obchodu. To by malo prilákať kupca do obchodu. Nie všetky obchody sa však môžu pochváliť originálnou nezabudnuteľnou vizitkou. Aby sa prezentácia predávala na univerzitách. Uvádzame iba niekoľko odporúčaní na vytvorenie prezentácie.

Image

Návod na použitie

1

Najlepšie je, keď je otvorená vitrína a umožní vám vidieť vnútornú miestnosť, v ktorej je obchod zavesený, stojaci alebo ležiaci. Takáto vitrína bude pracovať obzvlášť efektívne v obchodoch, ktoré sa nachádzajú na križovatke veľkých tokov ľudí: priehľadné sklo vám umožní vidieť aktivitu vo vnútri obchodu. Ľudia majú stádový inštinkt: „Je to tu bezpečné, pretože ostatní sa neboja.“

2

Vytvorenie kompozície vo vitríne je dôležitou podmienkou jej úspešnej práce. Psychológovia odhalili, že kupujúci pozerá na strednú zónu svojej dolnej časti. Všetky výrobky, ktoré ležia v tejto oblasti, sa považujú za mnohonásobne viac ako zvyšok výkladnej skrinky. Ostatné časti vitríny môžu upútať pozornosť bežeckou čiarou, blikajúcim svetlom. Iba toto svetlo by sa malo plynulo meniť, aby nedošlo k obťažovaniu návštevníkov.

3

Farba v obklade okna nie je o nič menej dôležitá ako jeho obsah. Každý odtieň vyvoláva rôzne asociácie v hlave človeka. Podľa štúdií sú najúčinnejšie farby na upútanie pozornosti studené: od tmavofialovej po tyrkysovú a najmenej účinné sú červené a ružové. Farba poťahu okna na posteľnú bielizeň alebo odev by sa mala zhodovať s farebnou schémou v kolekcii. Vyberte najúžasnejšie prípady. Pre svetlé veci by pozadie vitríny malo byť v rovnakej farebnej schéme, iba o niekoľko odtieňov ľahšie.

4

Okrem samotnej expozície je pri vytváraní prehliadky dôležité zamerať sa aj na cieľovú skupinu. Ak je váš obchod určený pre ľudí s nízkymi príjmami, svetlý výkričník zvučte. Ak chcete prilákať kupujúcich s vysokými a strednými príjmami, uprednostnite pastelové farby a mäkké osvetlenie.

5

Zmena expozície. Neustále meniť tovar uvedený na okne a jeho dizajn. Rovnako ako je dieťa rýchlo unavené novým strojom, žena nemá čo obliecť s úplným šatníkom, takže si kupujúci postupne prestane všímať okno bez ohľadu na to, ako obratne je ozdobený. Niekedy stačí vymeniť tovar, zmeniť uhol osvetlenia a vitrína osvieži zámerný vzhľad zákazníka.

Užitočné rady

Neusporiadanosť výkladu, použitie lacných materiálov môže zabiť aj ten najúspešnejší nápad.

výkladné skrinky na posteľnú bielizeň

Odporúčaná