nepopulárne

Ako vytvoriť podnikateľský plán pre taxík

Ako vytvoriť podnikateľský plán pre taxík

Video: Ako jednoducho napísať podnikateľský plán 2024, Jún

Video: Ako jednoducho napísať podnikateľský plán 2024, Jún
Anonim

Organizácia podniku zameraného na prepravu osôb by sa mala začať príslušným obchodným plánom. Jasné plánovanie akcií, príjmov a výdavkov pomôže dosiahnuť maximálny zisk v krátkom čase.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr vypočítajte približnú výšku mesačných nákladov. Povedzme, že si chystáte prenajať izbu pre dispečera. Opravte mesačnú platbu v obchodnom pláne. Je lepšie zaznamenať všetky údaje v tabuľkovej forme, aby ste sa pri výpočtoch nedali zmiasť.

2

Autá si môžu prenajímať alebo prenajímať vodiči osobným autom. A v skutočnosti, v inom prípade, prispejete k udržaniu dopravy. Uveďte všetko v obchodnom pláne.

3

Zamyslite sa nad tým, koľko vodičov a radičov musíte najať. Taktiež nastavte plat pre každého zamestnanca. Niekto musí vykonávať účtovníctvo, môžete sa obrátiť na organizáciu tretej strany alebo si najať účtovníka. Tieto náklady tiež zahrňte do podnikateľského plánu.

4

Ak chcete komunikovať na diaľku, musíte si prenajať rozhlasový kanál. Výška mesačného poplatku sa zaznamenáva v obchodnom pláne.

5

Zadajte pohľadávky, pretože vodiči nedávajú všetky výnosy do pokladnice. Výpočty sa spravidla vykonávajú v percentách.

6

Ak ste si zakúpili akékoľvek vybavenie alebo nábytok, odzrkadlite to aj vo svojom obchodnom pláne. Predpokladajme, že ste si kúpili kancelársky nábytok, kancelárske vybavenie atď. Vypočítajte mesačnú sumu odpisov z dlhodobého majetku, uveďte to v obchodnom pláne.

7

Tu musíte uviesť možné problémy a spôsoby ich riešenia pri rozvoji podnikania. Napríklad chyby vo výpočte prijatých aplikácií alebo konflikty medzi ovládačmi súvisiace s vykonávaním aplikácií. Aby ste tomu zabránili, môžete si kúpiť hardvérový komplex, ktorý je potrebné nainštalovať a nakonfigurovať. To všetko stojí peniaze a do plánu je potrebné zahrnúť aj celkovú sumu.

8

Uveďte približnú výšku príjmu. Zahŕňa to poplatky vodiča za aplikácie. Vypočítajte náklady, príjmy. Identifikujte dobu návratnosti projektu.

Odporúčaná