obchodné

Ako vytvoriť panel menu

Ako vytvoriť panel menu

Video: Ako vo Wordprese vytvoriť menu - WordPress Návody 11 2024, Júl

Video: Ako vo Wordprese vytvoriť menu - WordPress Návody 11 2024, Júl
Anonim

Ak otvoríte vlastný bar, venujte osobitnú pozornosť zostaveniu ponuky. Malo by zodpovedať alkoholovej mape a cenovej hladine zariadenia, nesmie byť príliš objemné a líšiť sa od ponuky konkurenčných barov a reštaurácií.

Image

Návod na použitie

1

Barové menu by malo zodpovedať koncepcii inštitúcie a nápojom, ktoré sa v nej budú podávať. V lacnej pivnej krčme zameranej na lacné občerstvenie a párky, v stavovom koktailovom bare rozširujte ponuku jedál z rýb a ovocia av írskej reštaurácii sú v ponuke steaky a grilované jedlá.

2

Nenechajte menu príliš objemným. 50 - 60 položiek - maximálny objem pre barovú reštauráciu s dobrou kuchyňou. Najvýhodnejšou možnosťou dizajnu je tenká kniha s laminátovými stranami. Papierová verzia sa rýchlo stane bezcennou a luxusné kožené zložky v bare vyzerajú príliš úbohé.

3

Otvorí ponuku so zoznamom špecialít alebo nápojov. Nasledujú studené občerstvenie a šaláty, teplé občerstvenie, polievky, horúce mäso a ryby, bočné jedlá a dezerty. Na konci umiestnite nealkoholické a alkoholické nápoje, cigarety a cigary. Samostatný vínny zoznam sa zvyčajne nenachádza pri bare.

4

Pri výbere občerstvenia dávajte prednosť lacným domácim možnostiam. Namiesto hotových sušienok alebo orechov, ponúkame domáce cesnakové krutóny, syrové krokety, zemiakové slamky a iné pokrmy s minimálnymi nákladmi a dobrou maržou. Ušetrite na porciách - čím viac občerstvení, tým viac nápojov si hosť objedná. Po pití bude mať hlad a bude nútený kúpiť si teplé jedlo.

5

Zahrňte do jedál rôzne cenové kategórie bez toho, aby ste opustili rámec uvedeného konceptu. Nepridávajte chutné ryby alebo divú zver na zoznam jedál lacnej pivnej bary. Nahraďte ho bielymi rybami v cestíčku a kuračke. V drahej inštitúcii neslúži klobása na úrovni supermarketu, v ponuke sú zahrnuté domáce klobásy zo súkromného udiarne.

6

Väčšina hostí v baroch uprednostňuje mäso. Nezabudnite však na vegetariánov, diétne dievčatá, milovníkov kávy a dezerty. Vyvinúť niekoľko výdatných zeleninových jedál: dusené mäso, grilovaná zelenina, podpisové hranolky a šaláty. V časti dezerty zahrňte zmrzlinu, dve alebo tri jedlá ovocia a čokolády. Časť pre kávu a čaj by mala obsahovať štyri až päť najobľúbenejších položiek.

7

Rozhodnite sa, či ponúknete špeciálne obedové menu. Môže sa tlačiť na samostatný list, ktorý je vložený do hlavnej ponuky iba počas dňa. Pracovný obed zvyčajne zahŕňa tri možnosti pre predjedlá a teplé jedlá, jednu alebo dve polievky a podľa potreby nápoj alebo dezert. Obedové menu je potrebné aktualizovať každé dva až tri mesiace.

ako z mňa urobiť reštauráciu

Odporúčaná