Druhy činností

Ako vytvoriť cyklistický klub

Ako vytvoriť cyklistický klub

Video: MÁM VLASTNÍ KLUB V BRAWL STARS! 2024, Júl

Video: MÁM VLASTNÍ KLUB V BRAWL STARS! 2024, Júl
Anonim

Vášeň pre rýchle a dlhé cyklistické výlety s priateľmi vás môže priviesť k myšlienke vytvorenia vlastného klubu. Jedna túžba zjednotiť sa však nestačí, je potrebné zaregistrovať klub. Umožní vám to nielen zdieľať skúsenosti s rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi, ale aj demonštrovať svoje zručnosti v súťažiach a kongresoch.

Image

Návod na použitie

1

Zistite viac o všetkých cyklistických kluboch vo vašej oblasti. Pred oficiálnou registráciou organizácie je potrebné zabezpečiť súhlas a podporu väčšieho a autoritatívnejšieho združenia. Prezrite si pravidlá a charty miestnych klubov, aby ste získali všeobecnú predstavu o práci a neskôr prišli so symbolmi a znakmi, ktoré sa nepodobajú konkurentom.

2

Nájdite konferenčnú miestnosť pre členov cyklistického klubu. Ak si prenajmete budovu, nezabudnite dokončiť zmluvu. O vhodnosti miestnosti na použitie sa informujte u hasičského zboru.

3

Zhromaždite stretnutie ľudí, ktorí chcú usporiadať klub. Vytvorte si združenie, vyberte vodcu a zaznamenajte proces diskusie. Pravidlá by mali uvádzať ciele organizácie klubu, informácie o činnostiach, členské poplatky, etapy formovania, práva, povinnosti a úlohy. Poďte s názvom vášho združenia, ktoré jasne odráža ciele a smer vašej činnosti.

4

Vytvorte cyklistický klub v daňovej službe a štátnej registračnej autorite. Zaregistrujte organizáciu na Goskomstat a získajte príslušné kódy. Otvorte si bankový účet a objednajte klubovú pečať. Po prijatí všetkých registračných dokumentov prejdite na miestne ministerstvo spravodlivosti a napíšte vyhlásenie o vytvorení neziskového združenia.

5

Naplánujte spoločné podujatia alebo výlety. Vypracovať plán pre cyklistický klub na niekoľko mesiacov vopred. Ak chcete prilákať nových členov a zvýšiť príjem, vytvorte stránku združenia bicyklov. Povedzte mu o vytvorení klubu, pravidlách a budúcich udalostiach. Po nejakom čase práce organizácie budete mať k dispozícii fotografické správy a zaujímavé poznámky. Nezabudnite zdieľať tieto správy s ľuďmi, ktorí sa zaujímajú o váš klub.

Venujte pozornosť

Oficiálna registrácia cyklistického klubu je nevyhnutná, aby ste mohli usporiadať súťaže, propagačné akcie a mať možnosť brániť svoje záujmy.

Odporúčaná