Obchodné riadenie

Ako založiť spoločnosť na Ukrajine

Ako založiť spoločnosť na Ukrajine

Video: Zákerní zabijaci vojnového konfliktu na Ukrajine 2024, Júl

Video: Zákerní zabijaci vojnového konfliktu na Ukrajine 2024, Júl
Anonim

Mnoho Rusov chce teraz investovať svoje prostriedky do krajín SNŠ tým, že tam zaregistruje svoje podniky. Proces registrácie podniku na území krajín bývalého ZSSR sa do istej miery líši od postupu domáceho, hoci existuje aj mnoho spoločných charakteristík.

Image

Budete potrebovať

  • - Registrácia do zjednoteného štátneho registra podnikov a organizácií Ukrajiny;

  • - registrácia v daniach;

  • - Registrácia v dôchodkovom fonde.

Návod na použitie

1

Na Ukrajine, rovnako ako v mnohých iných krajinách, proces registrácie podniku závisí od formy jeho zákonného vlastníctva. Najjednoduchší postup registrácie obchodného subjektu. Po vytvorení si môžete zvoliť jednu daň, to znamená pevnú sadzbu, ktorú musíte platiť každý mesiac, bez ohľadu na výšku zisku. Hlavná vec je, že maximálny ročný obrat nepresahuje 500 tisíc hrivien, to znamená 2 milióny rubľov.

2

Vykazovanie ako podnikateľský subjekt musíte predložiť každé tri mesiace, otvorenie bankového účtu a vlastnú tlač podľa vlastnej slobodnej vôle. Na registráciu odovzdajte obecnému orgánu tzv. Unified Licensing Center (inDinial Call Center) identifikačné dokumenty (pas a jeho kópie), identifikačný kód a informujte o druhu činnosti budúcej spoločnosti. Potom dostanete výpis z registrácie vašej spoločnosti v zjednotenom štátnom registri, s ktorým kontaktujete daňový úrad a zaregistrujete sa na daňovom úrade a zaregistrujete sa na oddelení dôchodkového fondu, sociálneho poistenia a štatistiky.

3

Registrácia spoločnosti s ručením obmedzeným je zložitejší postup. Tu okrem vyššie uvedených dokumentov poskytnite štatutárne dokumenty spoločnosti, otvorte bankový účet a získajte povolenie na tlač.

4

Ak chcete zaregistrovať zastúpenie zahraničnej spoločnosti, pripravte potrebný balík dokumentov, získajte povolenie na tlač, otvorte bankový účet a zaregistrujte sa na miestnom daňovom úrade, ministerstve hospodárstva, dôchodkovom fonde a štatistickom oddelení.

5

Priložte výpis z obchodného alebo súdneho registra krajiny, v ktorej sa nachádza ústredie zahraničnej spoločnosti (v 3 kópiách), návrh ukrajinskej právnickej osoby na otvorenie účtu typu P v zastúpení a splnomocnenie vedúceho zahraničnej spoločnosti na vykonávanie zastupiteľských funkcií v Ukrajina.

Užitočné rady

Overte všetky dokumenty u notára v mieste vydania a preložte ich do ukrajinčiny s apostilom.

Odporúčaná