management

Ako vytvoriť službu

Ako vytvoriť službu

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl
Anonim

Existujú druhy činností, ktoré by nikto nepovažoval za seriózny obchod, ktoré však napriek tomu poskytujú dobré zisky. Medzi ďalšie ziskové odvetvia, ktoré sa prestrojujú za spoločensky užitočnú prácu, patrí zber odpadového papiera. Ak viete, že nikto sa stále nezaoberá týmto podnikaním v konkrétnej oblasti, máte šancu zarobiť si dobré peniaze otvorením vlastného recepčného centra.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Osvedčenie o registrácii IP
  • 2. Sklad na skladovanie recyklovateľných materiálov
  • 3. Vozidlo vhodné na prepravu odpadového papiera
  • 4. Zmluvy s podnikateľmi, ktorí nakupujú veľké množstvá odpadového papiera

Návod na použitie

1

Prispôsobte akúkoľvek technickú miestnosť (suterén, garáž, kôlňu) pod skladom, v ktorom budete skladovať extrahované kilogramy recyklovateľného materiálu z papiera. Je potrebné zabezpečiť, aby tu ľudia mali voľný prístup a aby v určitých hodinách prijímali tých, ktorí k vám prídu, aby odovzdali odpadový papier za malý poplatok. Ak však chcete dosiahnuť skutočne viditeľné výsledky, potom by ste nemali čakať pri sedení v sklade, kedy vám prinesú tony papiera - musíte aktívne konať sami.

2

Získajte vozidlo (auto s prívesom), ktoré vám umožní prepraviť recyklovateľné materiály získané v dôsledku aktívnej prehliadky do skladu. Táto práca bude pozostávať z nasledujúceho: je potrebné osobne obísť „pracovný priestor“ (alebo poslať asistentov) a vyzvať všetkých ľudí, ktorí tu žijú, aby odovzdali staré noviny, uložili tlačené dokumenty a akýkoľvek nepotrebný papier.

3

Pokúste sa rokovať s čo najväčším počtom inštitúcií, ktoré sa nachádzajú na dosah a vďaka svojej činnosti majú veľké množstvo papierového odpadu. Budú chcieť odovzdať odpadový papier, ktorý vás zaujíma, v mnohých obchodoch, kanceláriách, školách. Urobte si dojednania so svojimi zamestnancami, aby ste mohli pravidelne prichádzať a zbierať recyklovateľné papiere, čím sa eliminuje potreba ich vyberať sami.

4

Pripojte sa k zberu odpadového papiera všetkým, ktorí majú veľa voľného času a majú záujem o odmenu, ktorú môžete ponúknuť za spoluprácu vo vašom zbernom mieste. Pomocníkom vo vašom podnikaní sa môžu stať školáci, ako aj starší ľudia, ktorí majú rozsiahly okruh známych v okolitých domoch.

Užitočné rady

Ak chcete zvýšiť tok odpadu, ktorý k vám prúdi, posielate reklamy do miestnych novín, uverejňujte reklamy na dvoroch vo vašej oblasti a umiestnite značky do blízkosti zberného miesta.

Ak sa podnikanie v oblasti zberu recyklovateľných materiálov šlo dobre na jednom mieste, zorganizujte recepcie so svojimi skladmi v iných oblastiach a hľadajte partnerov, ktorí prevezmú prácu na novom mieste.

Článok o možných vyhliadkach služby zberového papiera

Odporúčaná