Druhy činností

Ako vytvoriť stavebný podnik

Ako vytvoriť stavebný podnik

Video: Okresný stavebný podnik Spišská Nová Ves (INKOGNITO) 2024, Júl

Video: Okresný stavebný podnik Spišská Nová Ves (INKOGNITO) 2024, Júl
Anonim

Stavebníctvo je výnosná investícia vašich peňazí. Môžete sa samozrejme zaoberať iba dekoráciou interiéru, ale výstavba budov a stavieb je jednou z najsľubnejších oblastí v stavebníctve. Ak chcete začať podnikať od nuly, musíte si vypočuť nasledujúce odporúčania.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - povolenia;

  • - kancelária;

  • - stavebné vybavenie a náradie;

  • - zákazníci a dodávatelia.

Návod na použitie

1

Predtým, ako svoje peniaze investujete do akéhokoľvek podnikania, musíte vypracovať podnikateľský plán. Je to užitočné nielen pre organizáciu podniku, ale aj pre získanie úveru od banky.

2

Ďalej musíte zaregistrovať spoločnosť s ručením obmedzeným alebo sa stať samostatným podnikateľom. V prípade seriózneho podnikania, ako je stavebníctvo, je LLC so spoločným daňovým systémom tou najlepšou voľbou, pretože pre mnohých vašich partnerov je dôležité platiť daň z pridanej hodnoty.

3

Na prácu budete potrebovať kanceláriu a sklad, priestory je možné kúpiť alebo prenajať.

4

Pre väčšinu oblastí stavebníctva je potrebné, aby organizácia bola členom samoregulačných organizácií. Bez tohto členstva je takmer nemožné získať ponuku. Okrem toho je výstavba licencovaným typom činnosti, preto musíte získať povolenie od správy vo vašom regióne.

5

Objednávky pre stavebnú spoločnosť je možné získať niekoľkými spôsobmi: štátnymi súťažami, súkromnými klientmi a vlastným rozvojom s následným ďalším predajom.

6

Na začatie akejkoľvek výstavby je potrebné mať stavebné vybavenie a zodpovedajúci nástroj. Ak je možné prenajať alebo prenajať žeriav, miešač betónu, sklápač a podobne, stojí za to kúpiť si rôzne stavebné stroje a zariadenia.

7

Pre začatie stavebníctva je veľmi dôležitý personál. Okrem staviteľov budete potrebovať aj architekta, projektanta, vedúceho tímu, manažéra nákupu, účtovníka, právnika, inšpektora ľudských zdrojov. Tento zoznam nie je vyčerpávajúci, všetko závisí od rozsahu konštrukcie.

Užitočné rady

Ak sa chystáte pracovať s jednotlivcami, nezabudnite na reklamu. Reklama funguje najlepšie v miestnych špecializovaných publikáciách a na internetových stránkach, nemalo by sa však zanedbávať aj iné druhy reklamy.

ako otvoriť svoj vlastný stavebný podnik

Odporúčaná